Hondenuitlaatservice Van Beek in Groesbeek

Als baasje kun je misschien niet élke dag de tijd vinden om jouw hond te trakteren op een flinke wandeling. Maar wil jij dat jouw hond de tijd van z’n leven heeft op het moment dat jij druk bent met andere belangrijke zaken?

Dan zit je bij ons op het juiste adres!

Hondenuitlaatservice Van Beek maakt van iedere wandeling een feestje! Hoe we dat doen? Daar vertellen we graag meer over.

Uitlaatservice Groesbeek

Bij hondenuitlaatservice Van Beek vinden we een paar dingen ontzettend belangrijk:

 • Stabiliteit
 • Vertrouwen
 • Plezier
 • Een onvergetelijke ervaring

En dat is precies wat we jouw hond te bieden hebben. Samen kijken we naar de wensen en het gedrag van jouw hond. Waar de behoefte ligt en wat we te bieden hebben. Zo stellen we een roedel samen van maximaal 6 honden per wandeling.

We wandelen op verschillende plekken in de omgeving. Afhankelijk van het weer kiezen we een mooie locatie. Tijdens het mooie weer zullen we vaker naar het water gaan voor een frisse duik. Geen zorgen, je hond wordt afgedroogd weer thuis gebracht. 😀

Tijdens de wandelingen mogen de honden merendeels loslopen. Natuurlijk na overleg met het baasje en wanneer wij dit zelf veilig vinden. Voor ons is het belangrijk dat de honden genoeg bewegingsvrijheid krijgen en lekker kun energie kwijt kunnen.

Wil je liever dat jouw hond persoonlijke aandacht krijgt? Dan kan hij of zij ook mee met een privé wandeling. Tijdens deze wandeling gaan we één op één met jouw hond op pad. Geheel aangepast aan de wensen van jou en je hond.

Uitlaatservice Van Beek
Van Beek uitlaatservice

Een onvergetelijke ervaring

Wij zijn tevreden, wanneer jouw hond kwispelend bij de deur staat te wachten om door ons opgehaald te worden. Mee gaan met een hondenuitlaatservice zou voor iedere hond een feestje moeten zijn!

Elke wandeling zijn we tenminste een uur aan het lopen. Door het bos, langs het water of een keer naar de hondenspeeltuin. Bij ons kan het allemaal. Na de wandeling wordt je hond weer voldaan thuisgebracht met een koekje en een knuffel.

Oh en zijn de hondenbrokken ook bijna op? Stuur dan even een berichtje, dan komen we deze meteen even bezorgen wanneer we jouw hond op komen halen. Net zo makkelijk! 😀

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie of wil je graag een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Hiervoor kun je het beste even bellen tijdens winkeltijden naar Dierenwinkel Van Beek in Groesbeek.

Dierenwinkel Van Beek: 024-2120260

Wil je liever een bericht sturen buiten winkeltijden om? Dat kan naar het mobiele telefoonnummer van Olaf of Anne.

Olaf: 0654607119
Anne: 0643853836

Beschikbaarheid

 • Maandag – Van 13.00-14.00u
 • Dinsdag – Van 10.30-11.30u óf van 13.00-14.00u
 • Woensdag – Van 13.00-14.00u
 • Donderdag – Voorlopig nog niet beschikbaar
 • Vrijdag – Voorlopig nog niet beschikbaar
 • Weekend – In overleg

Tarieven

 • Groepswandeling met max 6 honden €12,95
 • Privé wandeling €20,00
 • Privé wandeling 2 honden in het zelfde huis €30,00

Tijdens deze wandelingen zijn we een uur ook echt aan het wandelen. De tijd voor het halen en brengen van de honden zit daar niet bij in. Je hond is dus wat langer van huis van het uur dat we daadwerkelijk aan het wandelen zijn.

Gaat jouw hond ook gezellig mee?

Neem dan even contact met ons op. En hopelijk zien we elkaar snel! 😀

Dierenwinkel Van Beek: 024-2120260
Olaf: 0654607119
Anne: 0643853836

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.