Groepsvakanties

Wil je een plekje reserveren voor een groepsvakantie samen met je hond? Neem dan eens een kijkje bij Dogtravel! Voor de leukste groepsvakanties in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

7 antwoorden op “Groepsvakanties”

 1. Dag Anne, om samen met mijn hond flynn te camperen en te wandelen lijkt mij de ultieme samenwerking tussen ons beiden. Zou mij er dan ook graag voor willen aanmelden. Flynn vind andere honden toch best wel spannend. Dit uit zich (aan de lijn ) in blaffen maar heeft hij de andere hond leren kennen is het vaak oké. Hoe sta jij daarin als wij mee zouden gaan, zou dat een probleem zijn? Graag zou ik dat in een telefonisch gesprek toe willen lichten groet Mariëlle huisman

  1. Hoi Mariëlle, wat leuk dat jullie graag mee willen! Ik stuur je even een persoonlijke mail.
   Groetjes Anne

   1. Heb nog geen mail van je mogen ontvangen. Hoor graag van je. Groet marielle

    1. Hoi Mariëlle,
     Ik heb de mail nogmaals verstuurd naar het mailadres wat ik te zien krijg.
     Het eindigt op @chello.nl
     Mocht deze niet meer kloppen, dan mag je me altijd even een bericht of mail sturen.
     Tel: 06-43853836
     Mail: anne_de_wildt53@hotmail.com

Reacties zijn gesloten.