Ga je mee?

Ga je ook mee op avontuur? 

Samen met je hond de mooiste plekjes van Nederland ontdekken. Maar dan samen met een leuk groepje mensen en hun honden!

Samen maken we de mooiste herinneringen! 😀 Wat staat er dit jaar op de planning?

Dit zijn alle hondenvakanties van 2023. Er is nog geen nieuwe informatie bekend over 2024

Groepsfoto hondenvakantie

Kampeeravontuur

Kamperen met een groep mensen en honden tussen de wijngaard. Natuurlijk gaan we ook proeven! Samen ontdekken we de mooiste plekjes uit de omgeving.

Groesbeek omgeving

3 Dagen Wandelplezier

3 Dagen wandelplezier in de waanzinnige omgeving van Milsbeek, Groesbeek en al het moois wat er omheen ligt. We bezoeken de wijngaard en genieten van een wijnproeverij.

Groepsvakantie met hond

Ontspanningsweekend

Een ontspannen weekend voor mens en hond. Gaan jullie ook mee genieten op deze prachtige locatie in Milsbeek. Met workshop hondenmassage en meer...

Honden vakantie speuren

Speur- en spelvakantie

Kom speuren en spelen tijdens de speur- en spelvakantie. Met mantrailing, detectie, doggydance en de mooiste wandelingen in de omgeving.

7 antwoorden op “Ga je mee?”

  1. Dag Anne, om samen met mijn hond flynn te camperen en te wandelen lijkt mij de ultieme samenwerking tussen ons beiden. Zou mij er dan ook graag voor willen aanmelden. Flynn vind andere honden toch best wel spannend. Dit uit zich (aan de lijn ) in blaffen maar heeft hij de andere hond leren kennen is het vaak oké. Hoe sta jij daarin als wij mee zouden gaan, zou dat een probleem zijn? Graag zou ik dat in een telefonisch gesprek toe willen lichten groet Mariëlle huisman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *