Ga je mee?

Ga je ook mee op avontuur? 

Samen met je hond de mooiste plekjes van Nederland ontdekken. Maar dan samen met een leuk groepje mensen en hun honden!

Samen maken we de mooiste herinneringen! 😀

Wat staat er op de planning?

Openluchtmuseum Arnhem

Dagje uit

Een dagje onbezorgd op pad samen met een groep mensen en honden. Er staan verschillende uitjes op de planning. Wanneer zijn jij en je hond erbij?

Groesbeek

Kampeeravontuur

Ga ook gezellig mee kamperen! Met een grote groep, óf juist met een kleine groep van max. 4 personen. Samen ontdekken we de mooiste plekjes uit de omgeving!

Overnachten Groesbeekse bos

3 Dagen Wandelplezier

3 Dagen wandelplezier in de waanzinnige omgeving van Groesbeek en al het moois wat er omheen ligt. Overnachten doen we in blokhutten aan het water en het bos.

Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de mensen en honden die al mee zijn geweest op avontuur? Hier lees je hun persoonlijke ervaringen! 🙂 Op pad met Anne en Lana, hoe is dat nu eigenlijk?

7 antwoorden op “Ga je mee?”

  1. Dag Anne, om samen met mijn hond flynn te camperen en te wandelen lijkt mij de ultieme samenwerking tussen ons beiden. Zou mij er dan ook graag voor willen aanmelden. Flynn vind andere honden toch best wel spannend. Dit uit zich (aan de lijn ) in blaffen maar heeft hij de andere hond leren kennen is het vaak oké. Hoe sta jij daarin als wij mee zouden gaan, zou dat een probleem zijn? Graag zou ik dat in een telefonisch gesprek toe willen lichten groet Mariëlle huisman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *