Ga je mee?

Ga je ook mee op avontuur?

Samen met je hond de mooiste plekjes van Nederland ontdekken. Maar dan samen met een leuk groepje mensen en hun honden!

Samen maken we de mooiste herinneringen! 😀

Wat staat er op de planning?

Groesbeek

Kampeeravontuur

Op ontdekkingsreis in Groesbeek! Over heuvels en door dalen gaan we op pad om de mooiste highlights van Groesbeek en omstreken te ontdekken.

Erkemederstrand

Kampeeravontuur

Hondenparadijs in de zomer... Het mooiste van Zeewolde! Wandelen langs weilanden, water en door bossen. Samen ontdekken we deze parel van midden Nederland.

Overnachten Groesbeekse bos

3 Dagen Wandelplezier

3 Dagen wandelplezier met wijnproeverij! Ga gezellig mee samen met je hond op avontuur in de waanzinnige omgeving van Groesbeek

gezin

Eerste hulp bij kamperen

Wil je graag eens ervaren hoe het is om te gaan kamperen met kinderen en de hond? Ik help jullie graag mee om een goede start te maken!

Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de mensen en honden die al mee zijn geweest op avontuur? Hier lees je hun persoonlijke ervaringen! 🙂 Op pad met Anne en Lana, hoe is dat nu eigenlijk?

7 antwoorden op “Ga je mee?”

  1. Dag Anne, om samen met mijn hond flynn te camperen en te wandelen lijkt mij de ultieme samenwerking tussen ons beiden. Zou mij er dan ook graag voor willen aanmelden. Flynn vind andere honden toch best wel spannend. Dit uit zich (aan de lijn ) in blaffen maar heeft hij de andere hond leren kennen is het vaak oké. Hoe sta jij daarin als wij mee zouden gaan, zou dat een probleem zijn? Graag zou ik dat in een telefonisch gesprek toe willen lichten groet Mariëlle huisman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *