Ballenwerper voor de hond

Inhoudsopgave:

Werpstokken

De werpstokken van het merk Chuckit! worden veruit als beste ervaren. Ze worden standaard geleverd met de Chuckit! tennisbal. De Chuckit! Ultra ballen zijn gemaakt van sterk, drijvend en hufterproof materiaal waardoor ze een lange tijd mee gaan. Ook deze passen in de werpstok.

Werpstok chuckit

Chuckit! Sport Ball Launcher

De klassieke werpstok van Chuckit! Verkrijgbaar voor 3 maten ballen en in 5 verschillende lengtes. Hoe langer de stok, hoe verder je kunt gooien.

Chuckit! Pro Ball Launcher

Verbeterde versie van de werpstok van Chuckit! De handgreep is gemaakt van comfortabel kunststof, waardoor die prettiger in de hand ligt.

werpstok

Chuckit! Sport 25S Launcher

Chuckit! werpstok om extreem ver mee te gooien. Voor honden die gek zijn op fanatieke apporteer spelletjes. In 1 maat verkrijgbaar. Voor ballen van 5cm.

Hufterproof ballen

Chuckit! Ultra Ball

Extra stevige ballen voor de Chuckit! werpstokken. Stuitert, drijft, heeft een opvallende kleur en is van duurzaam materiaal. In 5 maten te bestellen.

Handmatige ballenschieters

ballenschieter hond

Beeztees Fetch Voet Ballenschieter

Ballenschieter die je met de voet kunt bedienen. Van stevig materiaal. Werkt op basis van lucht. Afmeting 27x14x11cm.

Ballenschieter

Beeztees Fetch Ballenschieter voor honden

Handmatige ballenschieter. Met verstelbare band om de schieter om je lichaam te dragen. Met 2 tennisballen. Afmeting 60x20x8.

ballenwerper

Bazooka Tennisbal

Handmatige ballenschieter. Met verstelbare band om de schieter om je lichaam te dragen. Wordt met 2 tennisballen geleverd.

Dogs Collection Ballenschieter

Handmatige ballenschieter voor honden. Schiet tot 10 meter ver. Wordt geleverd met 1 tennisbal.

Automatische ballenwerpers

Automatische ballenwerpers zijn er van verschillende merken en vele prijscategorie├źn. Ze zijn ook onder veel verschillende namen te vinden, zoals automatische ballenschieter, ball launcher, automatisch balwerp apparaat, apporteer machine of Ifetch.

Een automatische ballenwerper is een stuk duurder dan een werpstok of handmatige ballenschieter. Het maken van de juiste keuze is hierbij extra belangrijk. Hier kun je op letten:

  • Werpafstand
  • Stroom/batterijen
  • Reviews

Hier vindt je de populairste en best beoordeelde op een rijtje:

Automatische ballenwerper

IDog Mini

Voor kleine honden. Maximale schietafstand: 9 meter. Incl. 5 mini tennisballen, afstandsbediening, oplaadbare batterij en adapter. Afmeting: 21x19x16cm.

Automatische ballenwerper

IDog Midi

Voor middel/grote honden. Maximale schietafstand: 15 meter. Incl. 3 IDog tennisballen, afstandsbediening, oplaadbare batterij en adapter. Afmeting: 37,5x37x28,5.

Automatische ballenwerper

Petsafe Automatische Ballenwerper

Maximale schietafstand: 10m. Werphoek in 6 standen. Incl. 2 tennisballen. Werkt op batterijen (niet meegeleverd) of op stroom. Afmeting 30,5x34,3x34,3cm.

Automatische ballenwerper

HS Elton Interactief Apporteerspel Voor Honden

Maximale schietafstand: 10m. Bij het terugplaatsen van de bal, komt er een beloning uit. Incl. 6 tennisballen. Werkt op accu. Opladen via netstroom. Afmeting 29x19x18cm.

A Sunny Day Automatische Ballenschieter

Maximale schietafstand: 12m. Instelbaar op 3 standen. Incl. 3 tennisballen. Werkt op stroom of met batterijen. Afmeting 26x27x21cm.