De 10 leukste cadeau tips voor hondenliefhebbers

Ben je opzoek naar een cadeautje voor iemand die een echte hondenliefhebber is? Dan helpt dit artikel je misschien verder.

Want wie kun je dat nou beter vragen dan een hondenliefhebber zelf? Hier vind je de 10 leukste cadeautjes voor de echte hondenliefhebber op een rijtje:

1. Sokken met foto’s van de hond

Hoe leuk is dat?! Je eigen gepersonaliseerde sokken. Zodat je iedere morgen weer wordt herinnerd aan dat lieve snoetje voordat je jezelf überhaupt hebt aangekleed.

Speur de Facebookpagina van de betreffende persoon af of spit even door de familie groepsapp. Grote kans dat je wel een geschikt plaatje tegenkomt!

2. Geurkaars en kaarshouder met tekst/foto

Een gepersonaliseerde kaarshouder met een gepaste tekst die elke hondenliefhebber wel herkend. Maar dan met je eigen draai eraan.

Je kunt een leuke foto van de hond erbij op laten drukken, of een mooie lay-out kiezen om het een sfeervolle uitstraling te geven. Dat is nog eens een origineel cadeau!

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze:

  • Sorry, my dog farted! 
  • I love the smell of my dog, but I know you don’t.
  • My dog thinks I’m cool.

3. Boek over honden

Een leuk, grappig of informatief boek over honden. Als je de persoon een beetje kent, dan weet je wel of hij of zij dit kan waarderen. Boeken zijn er in alle vormen en maten.

Hier zie je twee leuke voorbeelden voor een kleine prijs, die erg populair zijn als cadeau voor hondenliefhebbers!

4. Deurmat met tekst of foto

Een deurmat is altijd handig! Bij de voordeur, de achterdeur, binnen of buiten. Je kunt geen deurmatten genoeg hebben. En een leuke deurmat met tekst of foto, daar kan iedereen wel om lachen.

Er zijn kant en klare deurmatten met tekst die je zo kunt bestellen. Bijvoorbeeld deurmatten die gemaakt zijn van kokosvezel. Daar kun je nog eens goed je schoenen op vegen. Maar je kunt ook zelf een deurmat met foto en/of tekst laten bedrukken. Deze zijn wel alleen geschikt voor binnen.

Wat dacht je van een leuke foto met deze tekst:

  • We hope you brought wine and dog treats
  • We hope you brought beer and dog treats
  • I hope you like dogs
  • Wipe your paws please

5. Klok met foto’s

Een klok bedrukt met foto’s en een eventuele tekst. Grappig of juist erg liefdevol. Er is altijd wel ergens een plekje voor een klok! (Extra leuk om cadeau te doen als iemand altijd te laat komt natuurlijk.)

Je kunt een klok laten maken in een ronde, rechthoekige of hartvorm. Er zijn verschillende foto’s bij te voegen en je kunt er ook nog eens een tekstje bij laten zetten. Binnen een half uurtje heb jij de perfecte klok besteld en is er een super leuk cadeau onderweg.

6. Dikke wandel trui

Door weer en wind… Met een hond moet gewandeld worden. Iedereen die een hond als gezelschap heeft, ziet wel eens op tegen de natte en koude wandelingen. Een warme trui is dan ook geen overbodige luxe.

Een trui die nog even benadrukt wat voor een goede honden mama of papa je bent, is natuurlijk extra leuk! En ze zijn ook nog een heerlijk om jezelf in te verstoppen op de bank na een lange koude wandeling.

Tip: Neem de trui een maatje te groot. Dan zitten ze extra lekker! 🙂

7. Tekstbord voor hondenliefhebbers

Een tekstbord fleurt je huis op of maakt die saaie hal een beetje levendiger. Zeker als er ook nog eens een leuke tekst op staat die iedere hondenliefhebber wel herkend!

Want eerlijk is eerlijk… Als echte hondenliefhebbers onder elkaar: Zonder hond is alles stom. 🙂

8. Mok

Het is misschien een beetje cliché, maar toch gebruiken we ze allemaal. Lekkere grote mokken om koffie, thee of warme chocomel uit te drinken. Voor op kantoor of voor thuis op de bank. Mokken kun je niet te veel hebben.

Kant en klare mokken met leuke teksten erop of juist met schattige honden plaatjes. Je kunt natuurlijk ook een mok personaliseren met een foto van de geliefde hond erop.

Tip: Vind je een mok als cadeautje net te weinig? Vul de mok dan met iets anders leuks en pak het later opnieuw in met doorzichtig folie en lint. Bijvoorbeeld met:

9. Afsluitbare drinkbeker voor onderweg

Houd de betreffende hondenliefhebber wel van flinke wandelingen en is hij of zij vaak uren weg met de hond? Dan is een afsluitbare drinkbeker misschien wel het geschikte cadeau! Warme koffie of thee voor tijdens de lange wandelingen.

Ze zijn te bestellen met leuke teksten of plaatjes, maar ook gewoon lekker neutraal.

10. Gepersonaliseerde verjaardagskalender

Iedere hondenliefhebber vind een kalender met leuke honden foto’s erop natuurlijk vet schattig. Maar een kalender met foto’s van jóúw hond erop is natuurlijk helemaal geweldig!

Even rondneuzen op de Facebookpagina, zoeken in de groepsapps of heel gewiekst vragen naar oude puppy foto’s omdat een vriendin zo nieuwsgierig is naar het ras. Je hebt zo 12 foto’s verzameld!

Online bestellen is zo gebeurd. Wat foto’s uploaden, hier en daar wat aanpassingen in de lay-out en voila! Binnen een paar dagen is jouw gepersonaliseerde verjaardagskalender binnen. Dat is nog eens een tof cadeau!

Honden hebbedingetjes of grappige accessoires

Heb je hier boven net niet gevonden wat je zocht? Dan vind je het geschikte cadeau misschien hier tussen. Leuke honden hebbedingetjes of grappige accessoires voor de hondenliefhebber:

Eén antwoord op “De 10 leukste cadeau tips voor hondenliefhebbers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *