Hondenspeeltuin Midden-Drenthe in Beilen

Is jouw hond ook niet weg te krijgen bij z’n speelmaatjes? Breng dan een bezoekje aan hondenspeeltuin Midden-Drenthe! Deze te gekke plek heeft alles wat jouw hond z’n hartje begeert. šŸ˜€

Hondenspeeltuin Midden Drenthe

Adres en parkeren

Het navigatieadres is aan de Sportlaan in Beilen. Hier vind je de link die opent met Maps. Parkeren is gratis bij het terrein.

Hondenspeeltuin Midden-Drenthe

Een paradijs voor jou en je hond! Hier zijn bijna altijd wel speelmaatjes te vinden. Groot en klein speelt hier gezellig samen. Er is ruimte genoeg voor iedereen!

Zijn er even minder speelmaatjes of wil je even wat tijd besteden samen met je hond? Dan zijn hier genoeg toffe speeltoestellen om samen te spelen of te trainen. Hier vind je onder andere tunnels, bruggetjes, slalompalen, autobanden, agility hordes en zelfs een speelhuisje en trampolines.

Naast de vele speeltoestellen om samen met je hond mee te spelen of te trainen, is er ook een hondenzwembad. Hier kunnen de honden na het spelen lekker in rond poedelen en even afkoelen.

Ook aan de baasjes is er gedacht. Er is een grote overkapping met picknickbankjes om lekker op te gaan zitten. In het weekend wordt er door de vrijwilligers koffie, thee en wat lekkers verkocht in het gebouwtje. Er is ook een dixie voor als je zelf hoge nood hebt.

hondenspeeltuin midden drenthe

Praktische zaken

– De hondenspeelplaats is niet bedoeld als uitlaatveld. Natuurlijk kan een ongelukje altijd gebeuren. Speciaal daarvoor staan er prullenbakken met poepzakjes waar je gebruik van kunt maken. Houd je hond ook daarom altijd goed in de gaten en geef een ander een seintje wanneer je een hond ziet gaan zitten.

– Voor een bezoekje aan de hondenspeeltuin wordt een bijdrage van ā‚¬1 gevraagd. Dit kun je contant doen in de donatie bus, of door middel van een QR-code. Het geld wordt gebruikt voor het betalen van de pacht, het gras maaien, het water, de poepzakjes en ander onderhoud.

– De hondenspeeltuin is 0,8 hectare groot. Het hekwerk is 1,80 meter hoog. Bij binnenkomst kom je door een dubbel hekwerk. Zorg er daarom voor dat je de buitenste deur eerst dicht hebt, voordat je de volgende open doet. Zo kunnen er geen honden ontsnappen.

– Er is een speciale hondenspeeltuin agenda. Deze vind je terug op de website van de hondenspeeltuin. Hier worden regelmatig leuke bijeenkomsten georganiseerd. Bijvoorbeeld speciaal voor kleine honden of juist voor bepaalde rassen.

Hondenspeeltuin Midden Drenthe

Onze ervaring

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad bij de hondenspeeltuin in Midden-Drenthe. Juist omdat het zo ontzettend groot is, kan iedereen de juiste aansluiting vinden. Honden kiezen toch zelf hun speelmaatjes uit en als ze er even geen zin in hebben, kunnen ze altijd iets anders gaan doen.

Er waren grote en kleine honden die lekker samen aan het spelen waren. Ik vond het geweldig om te zien dat wanneer er Ć©Ć©n hond richting het zwembad gaat, de rest vanzelf volgt. Lana heeft er erg van genoten. Ondanks dat ze het zwembad eerst een beetje spannend vond, omdat ze de diepte niet kon inschatten. Maar toen de eerste hond er in ging, volgde ze vanzelf.

De vrijwilligers doen erg hun best om deze plek tip top in orde te houden. En dat kun je merken! Wij komen zeker nog eens terug als we in de buurt zijn. šŸ™‚

Gaan jullie ook wel eens naar de hondenspeeltuin Midden-Drenthe?

Wij zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar jullie ervaring! Samen delen we de leukste verhalen. Als je wilt, kun je hier onder een berichtje achterlaten. šŸ˜€

EĆ©n antwoord op “Hondenspeeltuin Midden-Drenthe in Beilen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *