Wandelmiddag Groesbeekse bos met Biesseltse lunch – 10 km

Het Groesbeekse bos… Hoe kan het ook anders! Deze toffe plek gaat nooit vervelen. Eén van de leukste dingen aan het Groesbeekse bos, is dat honden er vrijwel overal los mogen lopen. En dat is ook precies wat we gaan doen vandaag! 😀

 • Zondag 12 december 2021
Groesbeekse Bos

Hoe ziet de dag eruit?

We verzamelen om 10.00u op een parkeerplaats in het Groesbeekse bos. Hier drinken we eerst een kop koffie/thee met iets lekkers erbij. Als we compleet zijn, gaan we beginnen aan de wandeling.

Tijdens deze wandeling laat ik jullie 2 gemarkeerde wandelroutes zien die we gedeeltelijk gaan lopen. Omdat wij het gebied zelf goed kennen, buigen we regelmatig af om de mooiste plekjes te ontdekken. Deze hele wandeling gaat door het losloopgebied, maar we steken wel 2x een weg over.

Nadat we ongeveer 9 km gewandeld hebben, strijken we gezellig neer op het terras van de herberg. Hier genieten we van een heerlijke Biesseltse lunch op het verwarmde buitenterras. Na de lunch wandelen we de laatste 1,5 km terug naar de auto’s en is het helaas alweer tijd om richting huis te gaan. Dit zal rond 14.00u/14.30u zijn.

*De Biesseltse lunch bestaat uit: Kopje tomatensoep, boerenbrood met ham en kaas, gebakken ei, boerenbrood met een bourgondische kroket.

Dat klinkt leuk… Wij willen mee!

Klinkt dit als een avontuur waar jij en je hond graag bij aansluiten? Als je de volgende vragen allemaal met een volmondige JA! kunt beantwoorden, zijn jullie van harte welkom om aan te sluiten. 🙂

 • Is jouw hond ten minste 10 maanden geweest?
 • Zijn zowel jij als je hond eraan gewend om ten minste 10 km te wandelen?
 • Is jouw hond sociaal naar andere honden?
 • Is jouw hond eraan gewent om mee te gaan naar het terras?
 • Ontmoet jij graag nieuwe mensen en vind je het leuk om met een groep mee te wandelen?

Dan heet ik jullie van harte welkom tijdens deze gezellige wandeldag! Heb je nog vragen of twijfel je ergens over? Bel, mail of stuur me gerust een bericht! Dan kunnen we er samen nog even over kletsen voordat je een beslissing maakt. 🙂

Groesbeek
Uitzichtpunt in het Groesbeekse bos

Praktische informatie

-Wanneer gaan we?

 • Zondag 12 december 10.00u-14.00u/14.30u

-Wat is de prijs?

De prijs is €40 per persoon.

-Wat zit er bij de prijs in?

Koffie/thee met wat lekkers bij aankomst

Wandeltocht van ongeveer 10 km

Biesseltse lunch voor 1 persoon

Een kleine verrassing bij het afscheid

Onderweg maak ik natuurlijk foto’s met mijn telefoon van de mooiste plekjes. Als je het leuk vind, maak ik ook een mooie foto van jou en je hond in het Groesbeekse bos. Deze stuur ik je later allemaal door. 🙂

-Wie gaan er allemaal mee?

We gaan met een groep van maximaal 8 personen. Zo vormen we een gezellige groep, maar raken we elkaar niet uit het oog. Eén van die personen ben ik met Lana.

-Mogen alle honden mee?

Alle hondenrassen zijn van harte welkom. Ik maak geen onderscheid in rassen, alleen in ‘opvoeding’. Twijfel je of je jouw hond wel helemaal een plezier doet met dit avontuur? Neem even contact met me op, dan kunnen we daar altijd even over kletsen.

Is jouw dame (onverwachts) loops? Laat het me even weten, dan overleggen we even samen of het handig is voor jullie om aan te sluiten of dat jullie toch een andere keer mee gaan.

-Hoeveel honden mag ik meenemen?

Zo veel je er zelf comfortabel mee kunt wandelen. Stel jezelf de vraag:

‘Is het voor mijzelf en mijn honden comfortabel om met een groep mee te wandelen en op het terras te zitten?’

Als het antwoord ‘Ja’ is, zijn jullie allemaal van harte welkom. Laat het me even van te voren weten, dan kan ik daar eventueel rekening mee houden met de indeling van de groep. 🙂

-Hoe gaan we om met de corona maatregelen?

Voor mij is het heel erg belangrijk dat iedereen kan doen waar hij of zij zich goed bij voelt. Als je met Lana Banana op pad gaat, hoeft je daar geen bewijsmateriaal voor te laten zien. We zijn allemaal volwassen genoeg om onze eigen beslissingen te maken.

Een app of vaccinatiebewijs heb je dan ook niet nodig als je met mij op pad gaat. We spenderen de hele dag in de buitenlucht en tijdens de lunch zitten we ook lekker buiten. Alleen als je naar binnen wilt om te plassen, zul je deze nodig hebben. Anders mag je onderweg achter de dikste boom. 😀

-Wat nou als het slecht weer wordt?

Dan trekken we onze laarzen aan en dan gaan we! Nee hoor, dat is overdreven. Wanneer het echt slecht weer wordt, verzetten we de datum gewoon en dan gaan we een andere keer. Als hondenbaasjes kunnen we wel tegen een klein buitje, maar als we de hele dag in de regen moeten lopen is de lol een beetje over.

-Hoe zijn de paden?

De paden in het Groesbeekse bos zijn niet verhard, maar erg goed begaanbaar. Het gebied is vrij plat zonder veel heuvels. Twijfel je om de één of andere reden een beetje over de begaanbaarheid? Stuur me dan even een berichtje van te voren.

Wij zijn erbij!

Klinkt deze dag jou als muziek in de oren? Dan ben je er net zo enthousiast over als dat Lana en ik dat zijn!

-Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt jezelf aanmelden door mij een email of whatsapp bericht te sturen. Even bellen kan natuurlijk ook. Neem ik mijn telefoon weer eens niet op? Stuur me dan even een berichtje, dan bel ik je later terug.

 • Telefoonnummer: 0643853836
 • Email: anne_de_wildt53@hotmail.com

-Welke gegevens moet ik vermelden?

 • Aantal personen en honden die er mee gaan
 • Naam van het baasje / de baasjes
 • Naam van de hond(en)
 • Ras en leeftijd van de hond(en)
 • Vertel eens iets leuks over jou en je hond! (Ik ben altijd ontzettend nieuwsgierig naar de mensen en honden die er mee gaan.)
 • Je voorkeur voor koffie of thee
 • Eventueel allergieën

-Hoe gaat het met de betaling?

Ongeveer 2 dagen voordat we gaan stuur ik je een tikkie voor de betaling. Betaal je liever contant? Dan kan dat gewoon bij aankomst.

De reden hiervan is mede dat we het weer kunnen afwachten. Zoals eerder genoemd: Als het te slecht weer wordt, verplaatsen we dit avontuur een weekje.

-Wil je ook in de groepsapp?

Als we ons groepje compleet hebben, maak ik 2 dagen van te voren een groepsapp aan. Hierin kunnen we foto’s delen van onze honden en het verzamelpunt afspreken. Ook kunnen we hierin achteraf onze foto’s delen van deze dag.

Wil je liever niet in de groepsapp? Geen probleem, dan stuur ik je de informatie gewoon privé.

Zijn jij en je hond er ook bij?

Hopelijk zien we jullie snel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *