Ervaringen

Op pad met Anne en Lana

Hoe ervaren andere mensen en honden dit? Hier lees je de ervaringen van iedereen die al gezellig mee is geweest! 😀

Camping
Milsbeek blokhutten
Groesbeek
Ik ben net terug van het enorm fijne tripje in Groesbeek. Het was super en wat is Gelderland mooi! Tore en ik hebben enorm genoten van de super geregelde trip. Mooie campingplek, heerlijk gewandeld en lekker gegeten. Het was super! Bedankt Anne en Lana
Liane en Tore
Liane en Tore
Op ontdekkingreis in Groesbeek
Wat een onwijs leuk initiatief. Ook ik ben afgelopen weekend mee geweest op het kampeerweekend rond Groesbeek. Het was reuze gezellig zo in klein groepje en de 3 honden konden het ook uitstekend met elkaar vinden. De natuurkamperplaats was ook echt prachtig. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!! Heel verzorgd en persoonlijk. Dank Anne en Lana.
Claudia en Emma
Op ontdekkingreis in Groesbeek

14 antwoorden op “Ervaringen”

 1. Wij zijn weer terug van een heel leuk weekend Groesbeek.
  Prachtige wandel routes en ondanks het weer toch heel veel plezier gehad.
  Het was voor mij de eerste keer kamperen met de hond en Anne heeft er voor gezorgd dat we aan niks tekort kwamen.
  Hele gezellige gesprekken en heerlijke hapjes en drankjes.
  Wij hebben de smaak te pakken en gaan zeker nog een keer kamperen met Anne en Lana

  1. Bedankt voor je leuke reactie Denise! 😀
   Fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad!
   Lana en ik hebben er ook ontzettend van genoten.
   Hopelijk zien we jou en James snel weer!!

 2. Vorig weekend op pad geweest met Lana banana wat een geweldige ervaring ondanks dat t in mij een bekende omgeving was toch veel nieuwe plekjes ontdekt.en wat een mooie camping.super gezellig groepje en leuke honden.alles tot in de puntjes verzorgd .over paar weken gaan we weer dan t blokhutten avontuur.lekker lang wandelen .dit was voor mij en mijn hondje de tweede keer kamperen .

  1. Bedankt voor je leuke reactie Dymphna!
   Fijn om te horen dat jij en Oona er zo van hebben genoten.
   Op naar het volgende avontuur. 😀
   Tot snel! Groetjes van Lana en mij

 3. Wat een onwijs leuk initiatief. Ook ik ben afgelopen weekend mee geweest op het kampeerweekend rond Groesbeek. Het was reuze gezellig zo in klein groepje en de 3 honden konden het ook uitstekend met elkaar vinden. De natuurkampeerplaats was ook echt prachtig. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!! Heel verzorgd en persoonlijk.
  Dank anne en lana.

  1. Dankjewel voor je lieve reactie Claudia!
   Fijn om te horen dat jullie het zo leuk hebben ervaren.
   Hopelijk zien we jou en Emma snel weer. 😀
   Groetjes van Lana en mij

 4. Vindt je het, net zoals wij, lastig of te veel gedoe je eigen wandel-tripje te plannen? Had ben je bij Lana en haar personal assistent Anne aan het juiste adres. Zij halen die last van je schouders en organiseren het voor je. Het wordt allemaal voor je geregeld, je komt aan niets tekort.

  Your wish is they’re command.

 5. Wil je eens een leuke paar dagen wandelen met je hond en heb je geen inspiratie om zelf een route te plannen korte of lange afstanden, dan bent u bij Lana Banana in goede handen zei regelt alles voor u met een tent of in blokhutten.
  Je komt niks te kort

  Anne

  Quinta en ik hebben zeer genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar

  Quinta Marieke

 6. Net terug van een gezellige 3daagse met mijn honden in Milsbeek. Mooie accomodatie en alles goed verzorgd. Anne is vrolijk en doet er alles aan om het ons naar de zin te maken. En Lana is de sociaalste herder die ik ooit heb gezien. Een echte aanrader. 👍🏻

 7. Wohw, wat heb ik genoten van het afgelopen weekend.
  Wat een lieverd is die Anne.
  Een top gastvrouw, leuke locatie, fijne wandelingen, mooie omgeving.
  Eerlijk gezegd ga ik liever zonder hond op vakantie.
  Maar dit jaar waren de omstandigheden anders en koos ik ervoor om me te laten meenemen door Anne.
  Daar heb ik geen spijt van, en ga zeker nog eens met haar op pad.
  Een aanrader dus!🐾

 8. Wauw wat een ervaring, en tot in de puntjes verzorgd door Anne en lana, we gaan zeker nog een keer mee.. Anne is een lief en warm persoon en heeft een lief sociale herder.

 9. Wat een fantastisch wandel-/wijnproefweekend hebben wij van 10 t/m 12 september 2021 gehad in Milsbeek e.o. Anne en natuurlijk ook Lana zijn natuurtalenten in gastvrijheid, voorkomendheid en verbindingen leggen. Mijn Griekse mix heeft heel veel geleerd, vooral dat zij niet de enige is op deze wereld. Samen delen, samen spelen wordt haar motto. De wandelingen waren soms best pittig, maar ook voor ouderen (ben zelf bijna 75) best te doen. We hopen dat Anne nog veel van dit soort weekenden gaat organiseren. Wij zijn dan zeker van de partij. Anne en Lana BEDANKT (ook voor de verrassing).

 10. Ik en mijn hond Kenzo zijn mee geweest op het weekend weg naar Groesbeek. Het was een heel mooi gebied om te lopen. Het weekend was heel relaxed en gastvrij. Aan alles was gedacht en voor gezorgd. En alle vragen konden gesteld worden en dan werd er rekening mee gehouden. Super fijn en zeker voor herhaling vatbaar.

 11. Echt een aanrader! Anne heeft alles zeer goed georganiseerd en ze denkt werkelijk aan alles. Mooie routes, afwisselend programma en heerlijk eten. Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.