Kampeerweekend in Groesbeek met wijnproeverij en activiteiten

Zijn jij en je hond ook zo gek op kamperen? Maar is er in jouw omgeving niemand zo gek om mee te gaan? Ga dan gezellig met ons mee! Samen met een groep mensen en honden genieten we van een weekend vol wandelingen, gezelligheid, toffe activiteiten en heerlijke wijntjes… 😀

Lekker onbezorgd op pad in de buitenlucht, terwijl alles voor je wordt geregeld. Het enigste wat jij hoeft te doen, is je tent opzetten. Kom je liever met een camper of caravan? Geen probleem, alles kan en mag dit weekend. 😀

Er is nog geen nieuwe informatie bekend over het seizoen van 2024

Hondenvakantie

Wat gaan we doen?

Dit weekend staat geheel in het teken van samenkomen. Er staan allerlei leuke dingen op de planning voor zowel ons als voor de honden. Natuurlijk staan er alle 3 de dagen mooie wandelingen op de planning. Deze zullen maximaal 10 km zijn, waarbij we zo een beetje 2,5 uur onderweg zijn.

We wandelen in een lekker rustig tempo zodat we extra kunnen genieten van het moois om ons heen. Afhankelijk van het weer, gaan we elke dag een andere richting op. Zo hebben jullie in 3 dagen de mooiste plekjes uit de omgeving ontdekt. En wordt het warm weer? Dan gaan we natuurlijk lekker zwemmen met de honden.

Daarnaast staat er iedere dag een leuke activiteit gepland. Op de eerste avond strijken we lekker neer voor een wijnproeverij. Geen zorgen, je hoeft niet ver te lopen om bij je tentje te komen. De wijnproeverij vind namelijk plaats óp de camping! Ook blijven we hier lekker zitten voor de pizza avond. 🙂

Op de tweede dag staat er voor ’s morgens een workshop teambuilding met je hond op de planning. Voor deze workshop komt er een hondentrainster op bezoek van een hondenschool een Wijchen. Samen gaan we leuke spelletjes en trucjes met de honden doen. En heb jij nog steeds een brandende vraag over bijvoorbeeld bepaald gedrag van je hond? Dan kun je deze natuurlijk aan haar stellen.

Op de derde dag, zondag, staat er in de ochtend weer een activiteit gepland. Deze keer een informatieve activiteit. Er komen namelijk 2 dames langs van de lokale dierenartspraktijk. Zij komen een cursus EHBO voor honden geven.

We spenderen de dagen gezellig samen met de groep. Natuurlijk is er altijd ruimte om jezelf even terug te trekken samen met je hond. Eten doen we ook gezellig samen. Heb je een allergie of zijn er dingen die je liever niet eet? Geen probleem, daar houd ik graag rekening mee!

Hoe ziet het kampeerweekend eruit?

Dag 1

We verzamelen vrijdag om 11.00u op de parkeerplaats voor de camping. Inchecken kan ik de middag, dus we beginnen de dag met onze eerste wandeling. We lopen het eerste stuk vanaf de parkeerplaats langs de weilanden. Binnen 10 minuten staan we aan de rand van het bos.

Hier genieten we van één van de fijnste plekken uit de omgeving. In het Groesbeekse bos mogen honden vrijwel overal loslopen. Het eerste gedeelte van de wandeling blijven we dan ook in het losloopgebied. Later wandelen we verder naar Landgoed Jachtslot op de Mookerheide.

Hier houden we even pauze bij de gezellige picknickplaats bij de foodtruck. Daar halen we een kop koffie of thee en genieten we van onze lunch. Bij aankomst krijgen jullie allemaal een lunchpakket mee die jullie zelf mogen dragen. Hierin zit een belegd broodje, een stuk fruit, een pakje sap en een mueslireep.

Na de pauze wandelen we verder. We lopen een stuk over het heuvelachtige gebied van de Mookerheide. Daar gaan we door het bos weer terug richting de camping.

Ongeveer rond 14.30u/15.00u zijn we weer terug bij de camping en gaan we onze plekjes innemen. We nemen rustig de tijd om onze tenten op te zetten en een beetje te ontspannen. Om 17.00u verzamelen we weer om naar de binnenplaats te gaan voor onze wijnproeverij en pizza avond. De honden mogen natuurlijk gezellig mee!

Wijnproeverij
Pizza
Dag 2

Rond 8.30u/9.00u staat het ontbijt klaar op onze verzamelplaats. Voor het eerste rondje met de hond kun je de camping aflopen richting het bos, zoals we dat gister gedaan hebben.

Om 10.00u gaan we beginnen met de workshop teambuilding. Dit doen we gewoon op de camping. De workshop duurt ongeveer een uurtje. Hiervoor heb je verder niets nodig. Ik zorg ervoor dat er genoeg trainingskoekjes in huis zijn. 😀

Na de workshop gaan we weer lekker op pad. Ook voor vandaag maak ik lunchpakketten voor onderweg. Als het weer het toelaat, wandelen we via de Mookerheide naar het water van de Mookerplas. Hier zit een verstopt stukje omheind gebied waar de honden het water in kunnen.

Een heerlijk plekje voor ons om even te genieten van een pauze momentje. Na de pauze wandelen we verder over de andere kant van de Mookerheide. Als we geluk hebben, zien we de grote grazers die hier naar ons liggen te kijken.

Aan het einde van de middag komen we weer terug op de camping waar we even wat tijd voor onszelf hebben. Ondertussen ga ik aan de slag om een verse maaltijd te bereiden. Op deze dag eten we gezellig samen op de camping. Bij slecht weer kunnen we onder de overkapping eten.

Wie er zin heeft, kan na het eten gezellig blijven hangen voor een spelletjes avond, een wijntje of om gewoon gezellig te kletsen. Heb je liever even wat tijd voor jezelf en je hond na deze lange dag? Dan is daar natuurlijk altijd ruimte voor!

Dag 3

Vandaag starten we lekker rustig op en ontbijten we iets later, rond 9.30u. De supermarkt is pas om 9.00u open, dus om die tijd ben ik even op pad om verse broodjes te halen voor het ontbijt.

Om 11.00u komen de dames voor de cursus EHBO voor honden. Hiervoor kunnen we ook weer op de camping blijven. De cursus zal ongeveer 1,5 uur duren. We leren van alles over de eerste handelingen die je als baasje zelf kunt doen bij een ongelukje of in geval van of nood.

Voor de lunch blijven we op de camping, voordat we op pad gaan om te wandelen. Dan gaan we op pad voor een wandeling over de Sint Jansberg. Deze wandeling is aangelijnd. Het eerste stuk van de wandeling lopen we via de weilanden richting het bos. De Sint Jansberg doen haar naam eer aan: Het is een vrij heuvelachtige route!

Op de Sint Jansberg is van alles te zien langs de route. Deze sprookjesachtige plek is een combinatie van natuur en cultuur. Het oude landgoed staat er helaas niet meer. Maar met een beetje gezond inbeeldingsvermogen komt deze plek weer tot leven! De voormalige moestuin en de 3 vijvers zijn nog hier steeds te vinden.

De smalle beekjes en het robuuste uiterlijk maken dit een fijne plek om rond te wandelen. Ook wordt er geregeld wild gespot in het gebied. Hier geldt een aanlijnplicht, dus als je het fijn vindt, kun je een lange looplijn meenemen.

Rond 16.00 zijn we weer terug bij de camping en hebben we even de tijd om uit te rusten. Voor het avond eten doen we lekker makkelijk: Ik ga op pad om eten af te halen. Dit doen we als groep in overleg. In het dorp zijn meerdere horecagelegenheden, dus we komen vast tot een lekkere maaltijd samen. 😀

Wie het gezellig vindt om de avond gezellig samen te spenderen, is welkom voor een hapje, drankje en/of een spelletje.

Mookerheide Mook
Dag 4

Maandag is het helaas alweer tijd om te vertrekken. Natuurlijk staat het ontbijt ’s morgens klaar, zodat we deze ochtend gezellig samen kunnen afsluiten. Na het ontbijt gaan we rustig aan de spullen inpakken en wordt het tijd om afscheid te nemen.

Heb jij nog geen genoeg gekregen van deze prachtige omgeving en wil je nog wel wat meer zien? Geef even een gil! Lana en ik kennen het gebied op ons duimpje. Wellicht heb ik nog leuke tips die aansluiten bij je wensen. En misschien heb je dit weekend leuke contacten gelegd om samen nog een avontuur mee te beleven. 😀

Met wie gaan we eigenlijk op pad?

Speciaal voor dit eenmalige kampeerweekend hebben wij een hoek op de camping met voor maximaal 10 plekken. Eén daarvan nemen Lana en ik. Er zijn dus nog 9 kampeerplekken beschikbaar. Het kampeerterrein is groot en iedereen heeft zijn of haar eigen kampeerplaats. Tijdens het eten zitten we lekker buiten en ook de activiteiten vinden buiten plaats.

Ongeveer een week voordat ons kampeeravontuur begint, maak ik een groepsapp aan met iedereen die er mee gaat. Zo kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen, foto’s uitwisselen van de honden en even kletsen over ieders eet wensen. Wil je liever niet in de groepsapp? Geen probleem, dan houden we even persoonlijk contact.

Wij zijn er bij!

Super gezellig! Voordat je aanmelding definitief is, hebben we even persoonlijk contact. Dan kletsen we even over het avontuur, jouw hond en wat je allemaal kunt verwachten.

Aanmelden kan via de mail, whatsapp of telefonisch. Onder aan de pagina kun je ook een bericht of vraag achter laten. Dan neem ik persoonlijk contact met je op. Via de mail of whatsapp is het makkelijkste, omdat we dan meteen allebei een schriftelijke bevestiging hebben.

Wil je liever bellen maar neem ik weer eens een keer de telefoon niet op? Stuur me dan even een berichtje, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

 • Telefoonnummer: 0643853836
 • E-mailadres: anne_de_wildt53@hotmail.com
Anne en Lana

Praktische informatie

Wat is er allemaal bij inbegrepen?

 • 3 Heerlijke wandeltochten van ongeveer 10 km
 • Foto’s van ons avontuur die ik later digitaal doorstuur (gemaakt met mobiel)
 • Kampeerplaats voor 3 nachten incl. stroom
 • 1x Wijnproeverij
 • 1x Workshop teambuilding met je hond
 • 1x Workshop EHBO voor honden
 • 3 x Ontbijt
 • 3 x Lunch
 • 3 x Diner (1x pizza 1x kook ik en 1x afhalen )
 • Onbeperkt koffie/thee/frisdrank/sap
 • Snacks en fruit
 • Hondensnacks

Wat moet ik zelf meenemen?

 • Tent en inrichting (of ander kampeermiddel)
 • Hondenbrokken

Na de aanmelding stuur ik je nog een lijstje met tips voor spulletjes die je eventueel nog kunt meenemen.

Zijn er voorzieningen op de kampeerplaats?

Er is een toilet- en douchegebouw op de camping aanwezig. Elke kampeerplek heeft ook een stroompunt. Ik neem zelf de camper mee. Hierin zit een huishoudaccu die je ook kunt gebruiken om je telefoon op te laden. Ook kun je hier belangrijke spullen in opbergen als we de camping verlaten.

Allergieën en dieetwensen

Ben je ergens allergisch voor, heb je speciale dieetwensen of zijn er dingen die je simpelweg niet lekker vind? Laat het me weten! Dan houd ik hier rekening mee.

Ik hoor ook graag wat ieders wensen zijn. Zo kan ik het boodschappen lijstje hier op aanpassen en rekening houden met speciale gerechten voor de avond dat ik kook. Maar natuurlijk ook voor het ontbijt en de lunch. Ik geniet het meest als jullie ook genieten! 🙂

Wat als ik onverwachts toch niet mee kan?

Dan is dat ontzettend jammer dat je dit avontuur moet missen! De aanbetaling krijg je helemaal terug als je jezelf tenminste 4 weken van te voren afmeld. Binnen 4 weken voor vertrek ben je de aanbetaling helaas kwijt.

Hoe gaan we om met de corona maatregelen?

Een code of vaccinatiebewijs zal niet nodig zijn. We spenderen de hele dag lekker in de buitenlucht en ook tijdens het eten zitten we lekker buiten.

Om dat de datum nog ver in de toekomst ligt, kan het zijn dat de regels nog gaan veranderen. Dit is dus even onder voorbehoud. Persoonlijk denk ik dat het voor ons avontuur niet zo veel verschil zal maken, aangezien we toch buiten leven. 🙂

Ik wil graag een paar dagen langer op de camping blijven, kan dat?

Natuurlijk! Tenminste, als de camping verder niet volgeboekt is. Wij vertrekken maandagochtend, maar dat wilt niet zeggen dat jouw vakantie dan ook meteen over moet zijn. Als je nog een paar dagen vrij hebt en wilt genieten van wat extra kampeerdagen, kan dat zeker. Laat het me even weten bij je aanmelding, dan overleg ik even met de camping over de beschikbaarheid.

Ik heb het hele verhaal gelezen. Dat klinkt erg leuk, maar ik slaap liever niet in een tent

Wie weet heb je geluk! Op de camping is er één podge aanwezig. Dit kleine schattige huisje beschikt over 2 eenpersoonsbedden, een klein terrasje met 2 stoelen en voorzieningen voor je eerste kop koffie of thee. Om dat er maar één op de camping staat, bestaat de kans dat deze al volgeboekt is.

Neem daarom op tijd contact met me op, dan kijk ik of die nog beschikbaar is in dit weekend! De meerprijs voor de podge ten opzichten van het kamperen, is €100 extra voor 3 nachten.

De Podge is helaas al volgeboekt voor dit jaar!

Podge
De Podge op de camping
De Podge op de camping

Gaan jij en je hond ook gezellig mee?

Gezellig! Wil je nog meer informatie, heb je vragen of wil je eerst even een praatje maken voordat je jezelf aanmeld? Twijfel dan niet om contact met me op te nemen!

Een berichtje hier onder op de pagina achterlaten mag natuurlijk ook. Wie weet tot snel! 😀

11 antwoorden op “Kampeerweekend in Groesbeek met wijnproeverij en activiteiten”

 1. Dag Anne,

  Wat een keileuk plan.
  Ik ben geïnteresseerd en zou graag gebruik maken van de podge. Is die nog vrij?
  Mijn hond is een pup van op dat moment ca. 11 maanden, een Australian Shepherd. Is dat geen bezwaar?

  Groet,
  Ingrid

 2. Het lijkt me heerlijk om op deze manier uit te gaan proberen of kamperen ook iets voor mijn Bella is. Is er nog (veel) plek, en is er iets bekend over de andere hondjes? Bella is een golden, werklijn, beetje onderdanig.

 3. Ik weet dat de week al volgeboekt is ik wil me graag beschikbaar stellen voor iemand die op het laatste moment niet meekan om een if andere reden.
  Als dat niet het geval is, wil ik me alvast aanmelden voor volgend jaar!!

 4. Hallo beste,

  Is het al mogelijk om voor volgend jaar te boeken?

  Het lijkt ons echt helemaal geweldig met onze labradoodle 😍

 5. Hoi,, zou graag even iemand eerst willen spreken!? Zie nergens een telefoon nummer staan en of een email!? Beetje appart staat neem contact met me op!? Hopelijk kunt u mij even bellen 06******** op afwachting Lilly

  1. He Lilly, mijn telefoonnummer staat in het artikel. Fijn dat je me via facebook hebt gevonden en we even hebben gepraat over de reizen. Wie weet zien we elkaar volgend jaar!

 6. Beste Anne,

  Ik zou het heel graag een keer willen proberen, ik weet alleen nog niet hoe?
  Zou je mij daarbij willen helpen!
  Liefs,
  daphne

  1. Hoi Daphne,
   Bedankt voor je berichtje!
   Ik help je graag met al je vragen over kamperen en/of het kampeerweekend.
   Op de vraag ‘Hoe’ heb ik op dit moment geen antwoord. Maar ik stuur je even een privé bericht, zodat we er over kunnen praten.
   Groetjes Anne

 7. Goedemiddag,
  Ik heb belangstelling voor het kampeer weekend in Groesbeek.
  Weet u misschien al wat de gemiddelde leeftijd is van de andere mensen.
  Ik zelf ben dan 69 en mijn grote vriend 12 maanden. Een Labradoodle.

  1. Hoi Gert,
   Bedankt voor uw berichtje en belangstelling in het kampeerweekend!
   Met uw 69 jaar bent u meer dan welkom bij ons kampeerweekend. Er is geen maximale leeftijdsgrens.
   De gemiddelde leeftijd verschilt jaarlijks tussen de 30 en 70 jaar. Je bent zo jong als je je voelt!
   Het belangrijkste vind ik dat u het programma ziet zitten en dat de wandelingen niet te lang of pittig zijn.
   Tijdens uw vakantie vind ik het belangrijk dat u kunt ontspannen en lekker kunt genieten van het buitenleven samen met uw harige vriend!
   Ik zal u even een privé mail sturen, dan kunnen we er samen over verder praten.
   Groetjes Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *