Herperduin – Wandelen, zwemmen en picknicken

Natuurgebied Herperduin… Eén van onze favoriete plekjes in het hoogseizoen! Honden mogen hier het hele jaar door lekker loslopen en zwemmen. De perfecte plek om gezellig samen te komen, terwijl de honden alle ruimte hebben om te spelen en te plonsen.

In de provincie Noord-Brabant, tussen Oss en Herpen vind je deze toffe plek.

Herperduin

Wanneer gaan we?

  • Zondag 18 juli 2021

Hoe laat gaan we?

  • 10.00u tot …

Wat gaan we doen?

Deze keer gaan we niet té veel doen. Het wordt een warm weekend waarbij de temperatuur op loopt tot 25 graden. We gaan dus geen flinke wandelingen maken, maar blijven vooral dicht bij het water. 🙂

We verzamelen om 10.00u op de parkeerplaats van Herperduin. Als we compleet zijn, beginnen we aan de korte wandeling van 15 minuten richting het water. Hier kiezen we een gezellig plekje uit waar we samen kunnen zitten aan één van de picknicktafels.

We wandelen een rondje om het water heen van ongeveer 30-40 minuten. Daarna strijken we lekker neer op onze picknickplek.

Ik zorg voor koffie, thee, belegde broodjes en koude drankjes.

Vergeet zelf je zwemkleding niet aan te trekken… Het water is heerlijk verfrissend!

We maken er een gezellige ochtend/middag van samen. Als de temperatuur te hoog op loopt, wordt het weer tijd om naar huis te gaan. 🙂

Wat kost het?

Deze hele ochtend/middag is geheel op donatie. Zo kan iedereen die het leuk vind gezellig aansluiten! Natuurlijk vind ik het super tof als je iets wilt doneren. Zo kan ik deze dagen nog veel vaker organiseren!

Daarnaast support je Lana en mij om nog meer toffe plekken in Nederland te ontdekken. 😀

Maar ook als je niet zo veel te besteden hebt, ben je natuurlijk van harte welkom. Ik vind dat iedereen moet kunnen genieten van dit soort dagen!

Lana Banana

Laat je even weten of jij en je hond ook komen?

Als jullie gezellig mee gaan, vind ik dat fijn om van te voren te weten. Dan kan ik rekening houden met het aantal broodjes, koffie, thee en drankjes. Ook weet ik dan of de groep compleet is en we niet vertrekken zonder iemand!

*Heb je een allergie? Laat het me even weten!

Hier onder kun je een berichtje achterlaten met de datum en het aantal personen dat je mee gaat. Je mag ook op Facebook een berichtje achterlaten. Een appje sturen mag natuurlijk ook. Ik stuur je dan later de locatie van de parkeerplaats waar we verzamelen.

  • Telefoonnummer: 0643853836

Wil je ons nog meer supporteren?

Ben je zo enthousiast over Lana Banana en vind je het leuk om ons nog een beetje te supporteren? Speciaal voor deze picknicks heb ik wat leuke artikelen samengesteld waar we allebei wel blij van worden!

Zo kun je de Lana Banana koektrommel bestellen. Deze koektrommel zit propvol lekkere gedroogde vleessnacks voor jouw hond. Er zijn 2 maten en verschillende kleuren verkrijgbaar. De ene is speciaal voor kleinere honden en de andere voor de grotere honden.

Daarnaast kun je ook een tof hondenshirt bestellen. Deze zijn er met verschillende opdrukken in verschillende maten. Stuur me even een berichtje, dan kan ik je precies vertellen welke er nog op voorraad zijn!

Wat kosten de spulletjes?

De shirts en de grote koektrommels zijn te koop voor €15. De kleinere koektrommels zijn €12,50. Laat het me even weten als je iets wilt hebben, dan zorg ik ervoor dat ik het bij heb tijdens de picknick.

  • Telefoonnummer: 0643853836

*Je kunt de spulletjes alleen contant betalen, ik heb geen pinapparaat bij.

Zien we jou en je hond ook tijdens de wandeling en de picknick?

Gezellig! Tot snel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *