Het Dwingelderveld

Het Dwingelderveld… Misschien wel één van de mooiste natuurgebieden van Drenthe! Er is een losloopgebied door het beboste gebied, maar aangelijnd kun je hier nog kilometers verder wandelen.

Dwingelderveld

Wanneer gaan we?

  • Zondag 11 juli 2021

Hoe laat gaan we?

  • 12.00u tot …

Wat gaan we doen?

We verzamelen om 12.00u voor de eerste, korte wandelroute. Hierbij lopen we 3 km door het losloopgebied. We wandelen door beboste gedeelte van het Dwingelderveld en volgen hierbij de gemarkeerde route.

Na het rondje strijken we gezellig neer voor een kop koffie, thee, sapje en een lekker broodje. (Met kaas of hummus). Ook zorg ik voor water en iets lekkers voor de honden.

*Is jouw hond nog een pup of juist een dagje ouder? Dan is dit een mooi rondje om voor de gezelligheid aan te sluiten!

De wandelaars onder ons gaan na het eten gezellig verder! We maken nog eens een wandelroute van 4 km, die we kunnen uitbreiden met leuke paadjes die we onderweg tegenkomen. Hierbij gaan we eerst verder door het losloopgebied, om later aangelijnd verder te lopen.

*Wordt het heel slecht weer? Dan kan het zijn dat we de datum verplaatsen.

Wat kost het?

Deze hele middag is geheel op donatie. Zo kan iedereen die het leuk vind gezellig aansluiten! Natuurlijk vind ik het super tof als je iets wilt doneren. Zo kan ik deze dagen nog veel vaker organiseren!

Daarnaast support je Lana en mij om nog meer toffe plekken in Nederland te ontdekken. 😀

Maar ook als je niet zo veel te besteden hebt, ben je natuurlijk van harte welkom. Ik vind dat iedereen moet kunnen genieten van dit soort dagen!

Laat je even weten of jij en je hond ook komen?

Als jullie gezellig mee gaan, vind ik dat fijn om van te voren te weten. Dan kan ik rekening houden met het aantal broodjes, koffie, thee en sapjes. Ook weet ik dan of de groep compleet is en we niet vertrekken zonder iemand!

*Heb je een allergie? Laat het me even weten!

Hier onder kun je een berichtje achterlaten met de datum en het aantal personen dat je mee gaat. Je mag ook op Facebook een berichtje achterlaten. Een appje sturen mag natuurlijk ook. Ik stuur je dan later de locatie van de parkeerplaats waar we verzamelen.

  • Telefoonnummer: 0643853836
Lana Banana

Wil je ons nog meer supporteren?

Ben je zo enthousiast over Lana Banana en vind je het leuk om ons nog een beetje te supporteren? Speciaal voor deze picknicks heb ik wat leuke artikelen samengesteld waar we allebei wel blij van worden!

Zo kun je de Lana Banana koektrommel bestellen. Deze koektrommel zit propvol lekkere gedroogde vleessnacks voor jouw hond. Er zijn 2 maten en verschillende kleuren verkrijgbaar. De ene is speciaal voor kleinere honden en de andere voor de grotere honden.

Daarnaast kun je ook een tof hondenshirt bestellen. Deze zijn er met verschillende opdrukken in verschillende maten. Stuur me even een berichtje, dan kan ik je precies vertellen welke er nog op voorraad zijn!

Wat kosten de spulletjes?

De shirts en de grote koektrommels zijn te koop voor €15. De kleinere koektrommels zijn €12,50. Laat het me even weten als je iets wilt hebben, dan zorg ik ervoor dat ik het bij heb tijdens de picknick.

  • Telefoonnummer: 0643853836

*Je kunt de spulletjes alleen contant betalen, ik heb geen pinapparaat bij.

Zien we jou en je hond ook tijdens de wandeling en de picknick?

Gezellig! Tot snel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *