Het Groesbeekse Bos

Misschien wel één van de mooiste bossen van Nederland… In het Groesbeekse Bos mogen honden vrijwel overal loslopen! Een perfecte plek voor een mooie wandelroute en een gezellige picknick.

Het Groesbeekse Bos

Wanneer gaan we?

 • Zaterdag 3 juli 2021
 • Zondag 4 juli 2022

Hoe laat gaan we?

 • 11.00u tot …

Wat gaan we doen?

We verzamelen om 11.00u voor de eerste, korte wandelroute. Hierbij lopen we 3,5 km door het losloopgebied. We wandelen door de dichte bossen en volgen hierbij een gemarkeerde route.

Na het rondje strijken we gezellig neer voor een kop koffie, thee, frisje en een lekker broodje. Ook zorg ik voor water en iets lekkers voor de honden.

Verderop is een avonturenbos voor kinderen. Willen jullie alleen aansluiten voor een korte route en de picknick? Dan kan ik jullie nog meer tips geven om iets anders leuks te doen in de omgeving.

De wandelaars onder ons gaan na het eten gezellig verder! We maken nog eens een mooie wandelroute van ongeveer 10 tot 12 km. Hierbij duiken we weer het bos in en lopen verder door het losloopgebied.

Aan het einde van het bos lopen we een stuk over het heidegebied. Hier mogen honden aangelijnd mee. Tegen de tijd dat we weer terug zijn bij het startpunt, heb je een mooie indruk gekregen van het Groesbeekse Bos en het moois wat er omheen ligt. πŸ™‚

*Als de temperatuur boven de 26 graden komt, beginnen we de wandeling lekker vroeg. We wandelen dan een aangepaste route en sluiten af met de picknick.

*Wordt het heel slecht weer? Dan kan het zijn dat we de datum verplaatsen.

Groesbeekse Bos
Groesbeekse Bos

Wat kost het?

Deze hele middag is geheel op donatie. Zo kan iedereen die het leuk vind gezellig aansluiten! Natuurlijk vind ik het super tof als je iets wilt doneren. Zo kan ik deze dagen nog veel vaker organiseren!

Daarnaast support je Lana en mij om nog meer toffe plekken in Nederland te ontdekken. πŸ˜€

Maar ook als je niet zo veel te besteden hebt, ben je natuurlijk van harte welkom. Ik vind dat iedereen moet kunnen genieten van dit soort dagen!

Laat je even weten of jij en je hond ook komen?

Als jullie gezellig mee gaan, vind ik dat fijn om van te voren te weten. Dan kan ik rekening houden met het aantal broodjes, koffie, thee en frisdrank. Ook weet ik dan of de groep compleet is en we niet vertrekken zonder iemand!

Heb je een allergie? Laat het me even weten.

Komen er ook kinderen mee? Gezellig! Zoals ik hier boven al benoemd heb, vind je vlakbij de picknickplek ook het avonturenbos. Een groot speelbos met tal van leuke boomhutten, klimattributen en nog veel meer. Laat me dat ook even weten, dan houd ik rekening met broodjes voor de kinderen. πŸ™‚

Hier onder kun je een berichtje achterlaten met de datum en het aantal personen dat je mee gaat. Je mag ook op Facebook een berichtje achterlaten. Een appje sturen mag natuurlijk ook. Ik stuur je dan later de locatie van de parkeerplaats waar we verzamelen.

 • Telefoonnummer: 0643853836
Lana Banana

Wil je ons nog meer supporteren?

Ben je zo enthousiast over Lana Banana en vind je het leuk om ons nog een beetje te supporteren? Speciaal voor deze picknicks heb ik wat leuke artikelen samengesteld waar we allebei wel blij van worden!

Zo kun je de Lana Banana koektrommel bestellen. Deze koektrommel zit propvol lekkere gedroogde vleessnacks voor jouw hond. Er zijn 2 maten en verschillende kleuren verkrijgbaar. De ene is speciaal voor kleinere honden en de andere voor de grotere honden.

Daarnaast kun je ook een tof hondenshirt bestellen. Deze zijn er met verschillende opdrukken in verschillende maten. Stuur me even een berichtje, dan kan ik je precies vertellen welke er nog op voorraad zijn!

Wat kosten de spulletjes?

De shirts en de grote koektrommels zijn te koop voor €15. De kleinere koektrommels zijn €12,50. Laat het me even weten als je iets wilt hebben, dan zorg ik ervoor dat ik het bij heb tijdens de picknick.

 • Telefoonnummer: 0643853836

*Je kunt de spulletjes alleen contant betalen, ik heb geen pinapparaat bij.

Zien we jou en je hond ook tijdens de wandeling en de picknick?

Gezellig! Tot snel! πŸ˜€

6 antwoorden op “Het Groesbeekse Bos”

 1. Hi,
  Dexter en ik gaan graag mee! Zo kunnen we ook al een beetje aan elkaar wennen voordat we eind augustus echt op vakantie gaan πŸ˜ƒen weten we gelijk hoe Dexter het lopen in een roedel afgaat.

  1. Gezellig dat jullie meegaan! Inderdaad, dan kunnen we elkaar vast ontmoeten voor augustus. πŸ˜€
   Dat gaat zeker goed komen met Dexter! Ik stuur je even een appje. Groetjes!

 2. Anne

  Mocht je nog een keer z’n wandel tocht organiseren dan willen Quinta en ik zeker mee. Het komt nu helaas net niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *