Losloopgebied bij landgoed Warnsborn en het Hoge Erf in Arnhem

Landgoed Warnsborn en het Hoge Erf zijn 2 prachtige, aaneengesloten gebieden om samen met je hond te gaan ontdekken. Struin rond door het heuvelachtige gebied en geniet van het uitzicht over de akkers.

Losloopgebied Warnsborn

Parkeren bij het losloopgebied van landgoed Warnsborn en het Hoge Erf

Er is een openbare parkeerplaats aan de Bakenbergseweg. Als navigatieadres kun je hotel en restaurant Groot Warnsborn gebruiken. Bakenbergseweg 277 in Arnhem.

De openbare parkeerplaats is een kleine 200 meter daarvoor aan de rechterkant. Vanaf deze parkeerplaats steek je de weg over en daar begint het losloopgebied.

Losloopgebied bij landgoed Warnsborn en het Hoge Erf

Het losloopgebied begint bij de bovengenoemde parkeerplaats en gaat helemaal door tot aan de grote weg, de Schelmseweg.

Losloopgebied Hoge Erf

Het losloopgebied is ontzettend divers en heuvelachtig. Trek je goede wandelschoenen aan en ga op pad! In het begin wandel je vooral door bebost gebied.

Langzaamaan zak je steeds verder af het prachtige dal in. Hier vind je een klein beekje waar honden even wat kunnen drinken of rond poedelen. Erg schoon water is het niet, maar dat vind je maatje vast niet erg.

Als je aan de andere kant van het dal weer omhoog loopt, kom je op het prachtige uitzichtpunt uit die je hier boven op de foto ziet. Er staan verschillende bankjes langs de paden om even te genieten van dit uitzicht.

Via het stevige zandpad kun je hier verder wandelen in de mooie lanen en langs de velden. Aan het einde van het rondje kom je weer uit aan de rand van het dal.

Horeca en wandelroutes

Bij hotel en restaurant Groot Warnsborn kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. De hond is meer dan welkom op het terras. Er wordt heerlijke koffie met zelfgemaakt gebak geserveerd. (Probeer de appeltaart, aanrader! Of één van de lekkere seizoensgebakjes.) Ook kun je hier terecht voor een stevige lunch.

Hotel en restaurant Groot Warnsborn is momenteel geopend voor afhaalmogelijkheden. Bij de Koek&Zopie kun je dagelijks terecht van 11.00u tot 16.30u. Kom langs voor een heerlijke koffie met een lekker hapje voor tijdens de wandeling.

Volg je liever een wandelroute en vind je het niet erg om met de hond aan de lijn te wandelen? Bij het hotel/restaurant is tevens het startpunt voor 2 wandelroutes. De gele route van 2,5 km en de rode route van 4,5 km.

Wandelen jullie wel eens bij landgoed Warnsborn en het Hoge Erf?

Deel je ervaring met ons! Wij zijn benieuwd wat jullie van dit mooie gebied vinden. 🙂 Als je wilt kun je hier onder een berichtje achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *