Met de hond naar het Linge-Waalpark in Tiel

Het Linge-Waalpark is een klein, maar fijn stadspark aan de rand van Tiel. Er is een klein losloopgebied waar honden even hun energie kwijt kunnen.

Parkeren bij het Linge-Waalpark

Er is een kleine parkeerplaats aan de Jonkheer P.A. Reuchlinlaan. Vanaf hier wandel je meteen het park in. Hier moeten honden nog even aan de lijn.

Wandelen met de hond in het Linge-Waalpark

Het Linge-Waalpark wordt mede bewoond door koeien. Dit gebied is afgezet met hekken. Hier mag je wel doorheen wandelen met de hond, alleen wel aan de lijn.

Er is een klein gedeelte aangewezen als losloopgebied. Dit is tussen de appelbomen (foto hier boven). Als je het pad af loopt vanaf de parkeerplaats kom je bij het losloopgebied. Het is niet erg groot, maar groot genoeg voor honden om lekker te kunnen spelen en rondrennen.

Met de hond aan de lijn kun je verder wandelen om het meer heen. Hier staan verschillende bankjes om even te genieten van het uitzicht.

Het Linge-Waalpark is een leuk park om doorheen te wandelen. Ondanks dat het niet heel groot is, hebben wij hier een fijne wandeling gehad. Een aanrader als je hier in de buurt bent, maar misschien minder interessant om van verder weg naartoe te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *