Overnachten met de hond in de buurt van het Putterbos in Putten

Het Putterbos is onderdeel van het grote Speulder- en Sprielderbos. Hier kun je eindeloos wandelen met de hond. Een aantal gebieden van het bos zijn aangewezen als losloopgebied, waaronder in het Putterbos.

In het centrum van Putten vind je op woensdagochtend de markt. Hier vind je ook gezellige horecagelegenheden en diverse winkels. Een leuke plek om een paar nachtjes te blijven. Hier vind je de mooiste accommodaties binnen 15 minuten rijden van het Putterbos.

Vakantiehuisje in Putten waar honden welkom zijn

Dit gezellige plekje is het gastenverblijf van een sfeervolle woonboerderij. Het ligt op het erf van de eigenaren, maar geeft voldoende privacy met een eigen oprijlaan en voordeur. De tuin is afgescheiden van het woonhuis met een privé terras en buiten eettafel.

Vanaf het huisje is het 10 minuten rijden naar het Putterbos. In de nabije omgeving kun je wandelen langs de weilanden met prachtig uitzicht. Hier moeten honden wel aan de lijn.

Het huisje is te boeken voor maximaal 4 personen en 2 honden. De tuin is volledig omheind en honden mogen hier overal rondlopen. De inrichting is modern en luxe. Er is een keukenblokje en douche aanwezig. Boven is de knusse slaapzolder.

Vakantiehuisje Putten met hond
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje putten
Bron: Natuurhuisje

Vakantiehuis is Putten waar de hond welkom is

Dit moderne vakantiehuis staat direct aan het bos, aan de rand van Putten. Vanaf het huisje wandel je zo de bossen in. In het eerste gedeelte moet de hond nog even aan de lijn.

Het vakantiehuis is te boeken voor maximaal 4 personen en 1 hond. Er is een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed met een onderschuifbed. Hierdoor is het huis meer geschikt voor 2 personen en evt 2 kinderen. De tuin is omheind, gedeeltelijk met hek en gedeeltelijk met begroeiing. 

De inrichting van het huis is, evenals de vorm, modern en uniek. In de luxe open keuken komt veel licht binnen. De grote glazen schuifpui kan opengeschoven worden, waardoor binnen buiten wordt. Beneden is de 2-persoons slaapkamer en luxe badkamer. Boven is de andere slaapkamer met de 2×1-persoons bedden.

overnachten putten
Bron: Natuurhuisje
Bron: Natuurhuisje

Overnachten met de hond bij Landal Heihaas in Putten

Landal park Heihaas ligt aan de andere kant van Putten, op een kleine 10 minuten rijden van het losloopgebied van het Putterbos. Maar ook als je het park af loopt kun je een prachtige wandeling maken voor het bos. Hier moet de hond wel even aan de lijn.

Er zijn verschillende accommodaties bij Landal Heihaas waar honden welkom zijn. Deze zijn te boeken voor 4,6 of 8 personen. In iedere accommodatie zijn maximaal 2 honden welkom. De tuinen zijn niet omheind.

De huisjes zijn allemaal ingericht met een complete keuken, comfortabele badkamer, tuinset en een open haard. Op het park is een overdekt zwembad, speeltuinen en in de vakanties is er een animatieteam. Ook buiten de schoolvakanties is er entertainment voor de kleintjes.

Bron: Landal
Bron: Landal

Opzoek naar meer inspiratie voor jouw ideale vakantiehuisje in Gelderland?

Neem dan eens een kijkje op één van onze andere pagina’s over Gelderland. Natuurlijk zijn honden welkom! Hier vind je een overzicht met alle artikelen over overnachten in Gelderland mét de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *