Vakantiehuisje met de hond in Lauwersoog

Lauwersoog is een heerlijke vakantiebestemming. Niet alleen voor jou, maar ook voor je hond! Struinen over de wadden, zwemmen in het Lauwersmeer en wandelen door natuurgebieden.

Pak de boot naar Schiermonnikoog om jullie vakantie compleet te maken. Hier heb je aan een weekendje niet genoeg! Ook in het hoogseizoen kun je hier genieten van een frisse duik samen met je hond.

Ervaar het echte Waddengevoel in Lauwersoog!

Landal Suyderoogh

Dit Landal vakantiepark ligt op een prachtige locatie. Vanaf het park wandel je direct het honden losloopgebied in van het Ballastplaatbos. In de zomermaanden kun je met de hond zwemmen bij het hondenstrand van het Lauwersmeer.

Er zijn verschillende accommodaties te huur bij Landal Suyderoogh. Van 4 tot 6 personen. Bij alle accommodaties is maximaal 1 hond welkom. Hiervoor zijn de kosten €5,75 per nacht.

De huisjes zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De tuinen zijn ruim en enigszins afgeschermd met begroeiing, maar niet geheel omheind. Op het park is een overdekt zwembad met sauna en stoombad aanwezig.

Bron: Landal
Landal Suyderoogh
Bron: Landal

Opzoek naar meer inspiratie voor jullie ideale vakantiehuisje in Groningen?

Neem dan eens een kijkje op één van onze andere pagina’s over Groningen. Natuurlijk zijn honden welkom! Hier vind je een overzicht met alle artikelen over overnachten in Groningen mét de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *