Wandelen met de hond bij landgoed Fraeylemaborg in Slochteren

Landgoed Fraeylemaborg ligt in de plaats Slochteren, in Midden-Groningen. Het is een prachtige plek om te bezoeken met het hele gezin. Er is van alles te beleven voor kinderen. Honden zijn op het landgoed aangelijnd van harte welkom.

landgoed fraeylemaborg

Parkeren bij Landgoed Fraeylemaborg

Er is een gratis openbare parkeerplaats direct naast het landgoed. Als navigatieadres kun je Hoofdweg 30 in Slochteren aanhouden. Hier vind je de link die opent in Google Maps. Vanaf de parkeerplaats wandel je zo het prachtige landgoed op.

Toegankelijkheid

De paden rondom Landgoed Fraeylemaborg zijn niet verhard. Hierdoor is het niet goed toegankelijk voor rolstoelen, scootmobiels en buggy’s.

Honden bij Landgoed Fraeylemaborg 

Honden zijn aangelijnd van harte welkom op het landgoed. Ook op het terras bij het landgoed mogen honden gezellig mee. Binnen in de Fraeylemaborg zijn honden niet toegestaan.

Landgoed Fraeylemaborg

Horeca bij Landgoed Fraeylemaborg

Op het landgoed kun je terecht bij de gezellige restaurant De Boerderij. Hier heb je vanaf het buitenterras uitzicht op de ingang van het prachtige gebouw. Honden zijn buiten op het terras welkom.

*Tip: Plan een picknick! Bij het restaurant kun je tot minimaal 24u van te voren een picknickmand bestellen. Deze staat klaar voor jullie bij aankomst. Kijk hier voor meer informatie.

Wandelen op Landgoed Fraeylemaborg

Op Landgoed Fraeylemaborg kun je prima een hele middag rondstruinen. Er is zoveel te zien! Wij bezochten deze prachtige plek in de zomertijd. Wat een kleurenexplosie! Het landgoed wordt goed onderhouden en dat kun je zien ook…

Er staan verschillende bankjes, picknickplekjes en andere zitplekken verspreid over het landgoed. In de bossen, aan het water of in de tuin. Hier geniet je van de mooiste uitzicht. Probeer eens een paar minuten helemaal stil te zijn en kijk eens wat er allemaal leeft en groeit!

Landgoed Fraeylemaborg

Met kinderen en de hond naar Landgoed Fraeylemaborg

Voor kinderen is hier ook genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld bij het informatiecentrum terecht voor leuke wandeltochten voor kinderen. Zoals bijvoorbeeld de Molenwandeling of het Blotevoetenpad.

Het Blotevoetenpad is in de zomermaanden toegankelijk van maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 17.00u en op zaterdag en zondag van 11.00u tot 17.00u. (2021) Tijdens deze wandeling gaan jullie op blote voeten door het water heen! De hond kan aangelijnd gezellig mee.

Op Landgoed Fraeylemaborg worden geregeld leuke activiteiten georganiseerd. Kijk hier voor de actuele agenda.

Verder vind je hier verspreid over het landgoed leuke en interessante objecten voor de kinderen. Zo kunnen ze hier bijvoorbeeld muziek maken op allerlei installaties in de boomgaard of lekker klimmen en klauteren over de boomstammen.

Blotevoetenpad

Wandelen jullie wel eens bij Landgoed Fraeylemaborg?

Wij zijn benieuwd naar jullie tips en ervaringen! Wat vinden jullie het aller mooiste aan Landgoed Fraeylemaborg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *