Samenkomen met kerst

De kerstdagen hebben voor iedereen een andere betekenis en waarde. Voor mij betekend kerst het zelfde als vele andere dagen van het jaar:

‘De hele dag lekker doen waar jij zin in hebt en natuurlijk alle tijd spenderen met je hond.’

Of je nu alleen bent of samen, even de deur uit wilt of eigenlijk liever thuis blijft… Kom ook gezellig kerst vieren met ons! 😀

Wanneer?

  • Zaterdag 25 december (1e Kerstdag) – 5 km 13.00u-16.00u
  • Zondag 26 december (2e Kerstdag) – 10 km 12.00u-16.00u

Wat gaan we doen?

Tijdens deze heerlijk ontspannen kerstdagen doen we vooral niet te veel. In het Groesbeekse bos mogen honden vrijwel overal loslopen. We blijven beide dagen dan ook in het losloopgebied.

We verzamelen op beide dagen op een parkeerplaats in het Groesbeekse bos. Als we compleet zijn, beginnen we aan een mooie boswandeling. De paden in het Groesbeekse bos zijn vrij plat. Hierdoor is het voor iedereen goed begaanbaar om aan te sluiten.

Na de wandeling komen we terug op een open plek vlakbij de parkeerplaats. Hier kunnen we gezellig blijven hangen onder het genot van een kop warme chocomel en/of glühwein. Deze warm ik hier op met mijn camping gastoestel. 🙂

Natuurlijk zorg ik ook voor iets lekkers te knagen voor zowel ons als de honden.

Groesbeek
Uitzichtpunt in het Groesbeekse bos

Praktische informatie

Wat is de prijs?

Deze dagen zijn geheel op donatie. Als je het leuk vind om ons te supporteren, mag je daarvoor altijd een bijdrage geven. Maar voel je zeker niet bezwaard als je het niet kunt missen en er graag bij bent. Iedereen is welkom om aan te sluiten!

Wie gaan er allemaal mee?

Voor deze dagen is er geen maximum aantal aanmeldingen. Iedereen is welkom om aan te sluiten. We lopen de hele route door het losloopgebied, dus de honden hebben alle ruimte om hun plekje te vinden in de groep. En daarbij is het een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen en honden te leren kennen. 🙂

Ik lust geen chocomel of glühwein…

Geen probleem, ik neem ook koffie en thee mee. Laat het me wel even weten van te voren, dan kan ik rekening houden met de hoeveelheden.

Wij zijn erbij!

Komen jij en je hond ook gezellig de kerstdagen met ons spenderen? Gezellig!

Laat me even weten of jullie mee gaan. Dan weet ik zeker dat we niet vertrekken voordat we compleet zijn. Als je jezelf hebt aangemeld, stuur ik je ook de locatie van de parkeerplaats.

  • Telefoonnummer: 0643853836
  • Email: anne_de_wildt53@hotmail.com

Wil je ook in de groepsapp?

Een dag of 2 voordat we gaan, maak ik een groepsapp aan met iedereen die er mee gaat. Zo kunnen we elkaar vast een beetje leren kennen, foto’s uitwisselen en andere praktische informatie delen. Wil je liever niet in de groepsapp? Geen probleem, dan stuur ik je de informatie persoonlijk even door. 🙂

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *