Met de hond naar het strand van Breskens

Breskens is een heerlijke plek om tijd te spenderen! Het strand is uitgerekt en groot. Hier kun je kilometers wandelen met de hond! Loop langs de vuurtoren, door de duinen of struin lekker rond over het strand.

Breskens strand

Honden los op het strand van Breskens

In het laagseizoen mogen honden lekker loslopen op het strand van Breskens. Het laagseizoen is van 1 oktober tot 1 mei. In het hoogseizoen zijn honden wel toegestaan op het strand van Breskens, maar dan zijn de regels anders.

Het hoogseizoen geldt is van 1 mei tot 1 oktober. Honden zijn dan tussen 10.00u en 18.00u aangelijnd welkom op het strand. Buiten deze tijden mogen honden hier ook weer lekker loslopen.

Vuurtoren Breskens

Parkeren bij het strand van Breskens

Er is een grote parkeerplaats aan de Slikkenburgseweg. Hier kun je van 15 november tot 15 maart gratis parkeren. In en rondom het centrum van Breskens maken ze gebruik van de blauwe schijf. Met de blauwe schijf kun je, afhankelijk van de plek, meestal 2 uur gratis parkeren.

Wil je even een klein luchtje scheppen of een klein rondje wandelen met de hond langs de vuurtoren van Breskens? Neem dan ook je parkeerschijf mee! Je kunt langs de Panoramaweg maximaal 1 uur gratis parkeren met de blauwe schijf.

Strand van Breskens

Het strand van Breskens is een fijne plek om te wandelen met de hond. Er hangt een prettige sfeer en de duinen zijn er prachtig! Vanaf het strand kun je een heel stuk terug wandelen langs de duinen. Dit pad is tevens een fietspad en kan ook best druk zijn op de zonnige dagen.

Aan het strand van Breskens zit het gezellige strandpaviljoen Loods 10. Hier kun je terecht voor een lekker hapje en drankje. Ze hebben een hippe menukaart met veel lekkers!

Wandel jij wel eens met de hond op het strand van Breskens?

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring! Als je wilt kun je hier onder een berichtje achterlaten. 🙂

Eén antwoord op “Met de hond naar het strand van Breskens”

 1. Wat een geweldig paviljoen loods tien.
  We hebben er heer geluncht en gedineerd.
  Heel leuke en vriendelijke bediening.

  Alleen voor mensen die slecht ter been zijn, ik ben zelf ernstig ziek zou het fijn zij n als het makkelijker te bereiken zou zijn.
  Al zouden ze mij af kunnen zetten zou al heel fijn zijn.

  Maar een geweldige plek om te zitten loods tien, loop nu door de duinen maar heel zwaar voor mij met de rollater.

  Wij raden iedereen loods tien aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *