Met de hond naar het strand van Nieuwvliet

Het strand van Nieuwvliet is heerlijk breed. Hier kunnen honden lekker rennen, spelen en een frisse duik nemen. Een genot voor jullie allebei!

Strand Nieuwvliet

Honden op het strand van Nieuwvliet

Honden mogen in het laagseizoen altijd loslopen op het strand van Nieuwvliet. Het laagseizoen geldt hier van 1 oktober tot 1 mei. In het hoogseizoen (1 mei tot 1 oktober) mogen honden voor 10.00u en na 18.00u ook loslopen. Tussen 10.00u en 18.00u mogen honden wel mee op het strand, maar alleen aangelijnd.

Het strand van Nieuwvliet is breed, schoon en heeft prachtige duinen. Een wandeling door de naastgelegen Zwarte Polder mag absoluut niet ontbreken! Honden zijn hier aangelijnd welkom. In de Zwarte Polder voelen veel vogels zich thuis. Ook staan er schaapjes te grazen.

Er staan enkele bankjes aan de zijkant van het gebied met prachtig uitzicht over de zee of de polder.

Parkeren bij het strand van Nieuwvliet

Er is een parkeerplaats aan de Dwarsdijk in Nieuwvliet. Hier betaald je alleen parkeergeld in het hoogseizoen. De prijs daarvoor is ā‚¬1 per uur of ā‚¬4 voor de hele dag. Tussen 15 november en 15 maart kun je hier gratis parkeren.

Vanaf de parkeerplaats wandel je eerst een stukje door de Zwarte Polder. Hier moeten honden nog even aan de lijn. Als je rechtstreeks naar het strand wandelend, ben je binnen 10 minuten door de polder heen.

Horeca bij het strand van Nieuwvliet

Als je na de strandopgang de rechter kant op loopt, kom je na een paar honderd meter bij strandpaviljoen De Strandganger.

Wandelen jullie wel eens op het strand van Nieuwvliet?

Wij zijn benieuwd naar jullie ervaring!

EĆ©n antwoord op “Met de hond naar het strand van Nieuwvliet”

  1. natuurlijk want ik en mijn familie hadden jaren lang een caravan in de buurt maar dan zonder hond šŸ™ nu wel een hond zonder caravan šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *