Met de hond naar het strand van Vrouwenpolder

Het strand van Vrouwenpolder is een prachtige plek om te bezoeken met je hond! Er zijn speelplekken voor kinderen, een waanzinnig breed strand én een van de lekkerste en meest hondvriendelijkste strandpaviljoens om te genieten van een heerlijk verwenmomentje. 😀

Strand Vrouwenpolder

Parkeren bij het strand van Vrouwenpolder

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden rondom het strand van Vrouwenpolder, afhankelijk van je wensen. Wil je zo dicht mogelijk bij het strand parkeren?

Dan kun je het beste parkeren op één van de volgende parkeerplaatsen. Parkeerplaats Breezand ligt op ongeveer 10 minuutjes lopen van het strand, vlak achter hotel Duinoord. Hier vind je de link die opent in Maps. Tijdens de korte wandeling naar het strand kom je ook langs de uitkijktoren.

Een grotere parkeerplaats vind je vlak achter het de strandopgang, een stukje meer naar rechts. Vanaf hier wandel je binnen 5 minuten naar het strand achter een paviljoens en de strandhuisjes. Hier vind je de link die opent in Maps.

*Op beide parkeerplaatsen geldt momenteel (maart 2022) voor de parkeerkosten: Van 1 november tot en met 28 februari Gratis. Van 1 maart tot 31 oktober €2,40 per uur of €12,00 per dag.

Uitkijktoren vrouwenpolder

Honden op het strand van Vrouwenpolder

Honden mogen in het laagseizoen op het gehele strand loslopen. Het laagseizoen is van 15 september tot 1 mei. In het hoogseizoen zijn honden alleen toegestaan op het strand voor 10.00u in de ochtend en na 19.00u in de avond.

Tussen 10.00u en 19.00u is het middenstuk (vanaf bovengenoemde parkeerplaatsen) verboden voor honden. Een stuk naar links, voorbij het gezellige en hondvriendelijk Strandpaviljoen Breezand én een stuk naar rechts, voorbij Strandrestaurant De Dam zijn honden wel toegestaan.

Zie hiervoor ook het informatiebord bij de strandopgang en de foto hier onder. Dit staat ook duidelijk aangegeven vanaf de bovengenoemde parkeerplaatsen.

Het strand van Vrouwenpolder is het breedste strand van Zeeland. Alleen daarom al is het een heerlijke plek om te zoeken. Zeker in het laagseizoen kun je hier heerlijk rondstruinen, spelen en eindeloos lange wandelingen maken over het strand.

Houd links aan om met ongeveer 6 km door te wandelen naar het strand van Oostkapelle of met ongeveer 11 km naar het strand en gezellige centrum van Domburg! 😀

Hondvriendelijke horeca Vrouwenpolder

Lekker genieten van een hapje en een drankje met waanzinnig mooi uitzicht. Dat maakt een dagje strand pas helemaal compleet.

Wij brachten een bezoekje aan het sfeervolle en gezellig ingerichte Strandpaviljoen Breezand. Honden zijn hier van harte welkom. Hier kijk je van achter de windschermen uit over het witte strand met uitzicht op zee.

Zowel buiten op het terras én binnen zijn honden welkom! Als je binnen wilt komen zitten met de hond, is het wel fijn hij of zij even is opgedroogd of afgedroogd en lekker rustig onder de tafel kan liggen. Zo geniet iedereen van deze gezellige plek! 😀

Strandpaviljoen Breezand

*Tip: De Flammkuchen is heeeeerlijk!  🙂

Ook in het hoogseizoen, wanneer honden niet zijn toegestaan overdag op het strand van Vrouwenpolder, zijn jij en je hond gewoon welkom bij Strandpaviljoen Breezand.

Ga jij wel eens met de hond naar het strand van Vrouwenpolder?

Wij zijn benieuwd naar jouw tips en ervaringen! Als je het leuk vind, kun je hier onder een berichtje achterlaten. Samen halen we het beste uit onze avonturen!

Eén antwoord op “Met de hond naar het strand van Vrouwenpolder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *