Losloopgebied in het Biggekerkse Bos in Biggekerke

In het Biggekerkse Bos is een klein gedeelte aangewezen als losloopgebied voor honden. Een leuke plek om te bezoeken als je toch in de buurt bent.

Losloopgebied Biggekerke

Losloopgebied in het Biggekerkse Bos

Het losloopgebied van het Biggekerkse Bos ligt tussen de Zoutelandseweg en de Valkenisseweg. Hier wandel je over de lange strook die langs de Rondeweg Biggekerke gaat. Het losloopgebied is vrij klein. Als je flink doorloopt, ben je er in 20 minuten wel doorheen.

Dit is vooral een leuke plek om te bezoeken als je hier in de buurt bent. Honden kunnen even rennen en de benen strekken. Bij het water ligt een stukje gras waar je lekker kunt picknicken of kunt neerstrijken of wat te genieten van de natuur.

Er staat ook een bankje bij het water aan het einde van het losloopgebied. Honden kunnen hier even een frisse duik nemen. Het water is er niet erg schoon, maar dat vinden honden vast niet erg. Houd er wel rekening mee dat het stilstaand water is. Tijdens de zomerperiode kunnen hier snel bacteriën op groeien.

Door het losloopgebied gaat tevens een mountainbikeroute!

Losloopgebied Biggekerkse Bos

Parkeren bij het losloopgebied van het Biggekerkse Bos

Gek genoeg hebben wij geen openbare parkeergelegenheid aan het gebied kunnen ontdekken. Een mogelijkheid zou zijn om de auto in het centrum van Biggekerke te parkeren. Vergeet hiervoor niet je blauwe schijf mee te nemen!

Wandel jij wel eens bij het losloopgebied van het Biggekerkse Bos?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaring en tips! Zijn er misschien nog parkeergelegenheden die wij gemist hebben? Of raad je een gezellige horecagelegenheid aan in het centrum? Laat het ons weten!

Hier onder kun je een berichtje achterlaten als je dat wilt. 🙂

Eén antwoord op “Losloopgebied in het Biggekerkse Bos in Biggekerke”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *