Losloopgebied in het Veerse Bos in Veere

Het Veerse bos ligt vlakbij het gezellige centrum van Veere. Hier is een gedeelte losloopgebied voor honden. Wandel langs de Veerse Kreek, of breng een bezoekje aan het gezellige centrum!

Losloopgebied Veerse Bos

Parkeren bij het Veerse Bos

Er is een openbare parkeerplaats aan de Landschuurweg in Veere. Vanaf de parkeerplaats loop je meteen het losloopgebied in.

Losloopgebied in het Veerse Bos

Het losloopgebied in het Veerse Bos ligt tussen de Landschuurweg en de Veerse Kreek. Hier wandel je over de bospaden langs het water. Er staan verschillende bankjes langs de paden.

Een rondje om het losloopgebied heb je, als je flink doorloopt, in 45 minuten wel gemaakt. Het is wel een hele mooie plek om even de tijd te nemen voor een rustige wandeling. Je kunt de wandeling langer maken, door de verschillende smalle paadjes te bewandelen die kriskras door het gebied heen lopen.

Aan de overkant van de Landschuurweg kun je verder wandelen met de hond aan de lijn. Hier wandel je een stukje over de binnenweg, voordat je in het volgende stuk bos komt. Hier ligt tevens een ruiterpad en een mountainbikeroute.

Bezoekje aan Veere

Veere heeft een ontzettend gezellig centrum om doorheen te wandelen. Hier kun je terecht op één van de terrasjes voor een lekker hapje en drankje.

De auto kun je kwijt op de parkeerplaats aan de Sandenburghstraat in Veere. Vanaf de parkeerplaats kun je prachtig wandelen langs het Veerse Meer en door het centrum. In het centrum vind je Oma’s snoepwinkel. Hier verkopen ze meer dan 100 soorten oud Hollandse snoepjes! 😀

Wandelen jullie wel eens in Veere?

Wij zijn nieuwsgierig naar jullie ervaring! Wat vinden jullie het mooiste aan deze plek? Als je wilt, kun je hier onder een berichtje achterlaten met jouw ervaring!

Eén antwoord op “Losloopgebied in het Veerse Bos in Veere”

  1. Nee, nog niet gedaan met de honden. Een plannetje zou leuk zijn. Vroeger ben ik veel in Veere geweest, mijn ouders hadden een zeilboot. Nu heb ik MS, en 2 border collies die graag zwemmen. Ik ben al maanden naar volledige info, plan, en mogelijkheden aan het zoeken om er eens tussenuit te zijn. Ik vind Veere prachtig. Mogen honden los lopen op het strand aan de dam tussen het Veerse meer en de zee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *