Vakantiehuisjes in Zeeland met 3 of 4 honden

Hier vind je een overzicht van de mooiste vakantiehuisjes in Zeeland waar meerdere honden welkom zijn. Bij voorkeur met een omheinde tuin, maar je vind hier ook huisjes zonder omheinde tuin.

Vakantiehuis Stavenisse

Dit vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 6 personen en 4 honden. De tuin is volledig omheind. Onder de overkapping kun je lekker buiten zitten op de tuinset. De tuin bestaat uit het terras, gras en bloemenperken. Deze zijn afgezet zodat de honden er niet in kunnen ravotten.

Het vakantiehuis staat op recreatiepark Oud Kempen in Stavenisse. Op het vakantiepark is een zwembad aanwezig en zijn er activiteiten voor kinderen. In het huis zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 2 met 2x een eenpersoonsbed. De badkamer heeft een bad en een douche apart.

Vanaf het vakantiehuis kun je beginnen aan een prachtige wandeling langs het water. Ook op het vakantiepark is van alles te beleven. Er is een buitenzwembad, tennisbaan en een speeltuin. Het centrum van Stavenisse ligt op 5 minuten rijden afstand.

Vakantiehuis omheinde tuin
Bron: HeerlijkeHuisjes
Vakantiehuis met omheinde tuin
Bron: HeerlijkeHuisjes

Vakantiehuis Kamperland

Dit vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 6 personen en 4 honden. Dit vakantiehuis staat in Kamperland, op een rustige locatie. De tuin is volledig omheind en heeft uitzicht over de weilanden. Door de openslaande deuren loop je het terras op waar een tuinset staat.

Het karakteristieke dijkhuis uit het jaar 1900 is onlangs gerenoveerd. Op de begaande grond is een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op de zolder zijn nog 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een kamer met 2 eenpersoonsbedden. De kamers worden gescheiden door een gordijn.

Vanaf het huis kun je heerlijk wandelen door de weilanden. Het Banjaardstrand ligt op 2 km afstand. Hier mogen honden in het hoogseizoen (1 mei tot 1 oktober) tussen 10.00u en 19.00u aangelijnd mee op het strand. Buiten deze tijden mogen honden hier lekker loslopen.

Vakantiehuisje omheinde tuin
Bron: HeerlijkeHuisjes
Kamperland
Bron: HeerlijkeHuisjes

Vakantiehuis Cadzand

Dit vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 5 personen en 3 honden. De tuin is volledig omheind en bestaat vooral uit gras. Er is een tuinset en er zijn ligstoelen aanwezig. Het huis ligt op 300m afstand van het heerlijke strand van Cadzand.

Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers. Er zijn 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een eenpersoonsbed. Er is een simpele, open keuken die compleet is ingericht. De badkamer heeft een douche.

Vanaf het vakantiehuis loop je binnen 5 minuten door de duinen naar het strand van Cadzand. Hier mogen honden loslopen in het laagseizoen (1 oktober tot 1 mei) en in het hoogseizoen voor 10.00u en na 19.00u. Met kinderen is het leuk om natuurgebied De Knokkert te bezoeken. Dat is 10 minuten rijden.

Vakantiehuis 3 honden
Bron: VakantieZeeland
Vakantiehuis Cadzand
Bron: VakantieZeeland

Vakantiehuis Eede

Dit vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 8 personen en 3 honden. Het huis staat in het gezellige dorpje Eede. De tuin is volledig omheind en heeft ruim uitzicht op het platte land. Er staat een picknicktafel en een barbecue in de tuin. Aan de achterkant van de tuin staan schaapjes.

Er zijn 4 slaapkamers aanwezig. Eén met een tweepersoonsbed, twee met 2x een eenpersoonsbed en een kamer met een stapelbed. De badkamer heeft een bad en douche apart en de keuken is ruim en uitgebreid.

Het huis is rustig gelegen tussen de weilanden, waar je ’s morgens een prachtige eerste wandeling kunt maken. Het strand van Cadzand is 20 minuten rijden. De grens naar België ligt op een steenworp afstand. Een bezoekje naar Brugge of Knokken liggen binnen een half uurtje rijden.

Omheinde tuin
Bron: VakantieZeeland
Vakantiehuis Eede
Bron: VakantieZeeland

Vakantiehuis Oostkapelle

Dit vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 5 personen en 3 honden. Het is gelegen op een rustig, autovrij vakantiepark. De tuin is beschut en zorgt voor privacy, maar is niet volledig omheind. Er staat een tuinset op het terras.

Er zijn 3 slaapkamers in het huis. Eén met een tweepersoonsbed, één met 2x een eenpersoonsbed en nog een kamer met een eenpersoonsbed. De badkamer heeft een douche en de ruime keuken is compleet ingericht.

Vanaf het vakantiehuis kun je beginnen aan een prachtige wandeling doro het naastgelegen natuurgebied. Bij de Manteling is een gedeelte waar honden los mogen lopen. Op het strand van Oostkapelle zijn honden niet welkom in het hoogseizoen (1 mei tot 15 september) tussen 10.00u en 19.00u. Daar buiten mogen honden wel mee naar het strand en dan mogen ze ook loslopen.

Vakantiehuis 3 honden
Bron: VakantieZeeland
Vakantiehuis Zeeland
Bron: VakantieZeeland

Vakantiehuisje Bruinisse

Dit vakantiehuis ligt in het gezellige dorpje Bruinisse. In de goed omheinde tuin staat een loungeset en een tuinset om gezellig aan te eten. Ook staan de ligstoelen klaar om te genieten van de zon. De tuin is goed onderhouden en is 485 m² groot.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 8 personen en 3 honden. Er zijn 3 slaapkamers met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. De luxe badkamer heeft een inloopdouche en de ruime keuken is compleet ingericht.

Vanaf het vakantiehuisje wandel je binnen 10 minuten naar het Grevelingenmeer. Het watersnoodmuseum ligt op 12 km afstand. Ook het heerlijke strand van Renesse is een half uurtje rijden. Hier zijn honden van 1 mei tot 1 oktober tussen 10.00u en 19.00u aangelijnd welkom. Daar buiten mogen honden loslopen.

Vakantiehuis omheinde tuin
Bron: Belvilla
Vakantiehuis Bruinisse
Bron: Belvilla

Opzoek naar meer inspiratie voor jullie ideale vakantiehuisje in Zeeland?

Neem dan eens een kijkje op één van onze andere pagina’s over Zeeland. Natuurlijk zijn honden welkom! Hier vind je een overzicht met alle artikelen over overnachten in Zeeland mét de hond.

3 antwoorden op “Vakantiehuisjes in Zeeland met 3 of 4 honden”

  1. Is er dan nergens een strand waar de honden tussen 10.00 en 19.00 mogen loslopen ? Ik heb MS en voor 10.00 is te vroeg voor mij en moeten mijn rakkers altijd wachten want mijn tempo is het hunne niet 🙂 . Na 19.00 ben ik meestal moe als ik tijdens de dag genoten heb.

    1. In Ritthem (vlakbij Vlissingen) is een hondenstrand waar ze het hele jaar door los mogen lopen! De parkeerplaats is ook vlakbij het strand. Misschien is dat een leuke plek voor jullie om eens te bezoeken? 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *