Overnachten met de hond in de buurt van landgoed Oorsprong

Landgoed Oorsprong is een prachtig divers wandelgebied van wel 87 hectare groot. Losloopgebied De Hemelse Berg ligt hier aaneengesloten. Hier vind je bossen, beekjes en bruggetjes. Afgewisseld met prachtige uitzichten over velden en weilanden. De paden lopen kriskras door dit gebied met diverse hoogte verschillen. Hier kunnen jullie uren wandelen!

Oosterbeek is een levendige plaats aan de rand van de Veluwe. In en rondom Oosterbeek vind je gezellige plekken om te overnachten. Deze accommodaties liggen binnen 15 minuten rijden van landgoed Oorsprong.

Overnachten met de hond in een hotel in Oosterbeek

In Oosterbeek ligt het luxe hotel De Bilderberg. Vanaf hier wandel je binnen 15 minuten naar losloopgebied De Hemelse Berg. Je loopt al eerder het prachtige landgoed Oorsprong in, hier moeten honden gedeeltelijk nog aan de lijn.

Hotel De Bilderberg ligt zelf midden in de bossen. Ook hier kun je prachtig wandelen met de hond los.

De Comfortabele hotelkamers zijn te reserveren met maximaal 1 hond per kamer. Je kunt de kamer online reserveren en daarna even bellen of mailen om te vermelden dat de hond mee komt. Voor de hond betaal je bij aankomst in het hotel. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant.

Bron: Hotel Bilderberg
Bron: Hotel Bilderberg

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Chalet in Wageningen waar honden welkom zijn

Deze chalet ligt op vakantiepark De Wielerbaan in Wageningen. Vanaf hier is het 10 minuten rijden met de auto naar landgoed Oorsprong. Wageningen is een gezellige, jonge stad waar veel studenten wonen. Op woensdag vind je hier de markt in het centrum.

Het chalet is te boeken voor maximaal 4 personen en 2 honden. De inrichting is simpel maar comfortabel. In de tuin is een terrasje met gras eromheen. De tuin is niet omheind.

Het vakantiepark zelf is rustig, maar heeft wel faciliteiten voor kinderen. Zo is er op het park een overdekt zwembad, speeltuin en een animatieteam in de vakantieperiode.

Bron: Heerlijkehuisjes
Bron: Heerlijkehuisjes

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Vakantiehuis in Bennekom waar honden welkom zijn

Dit prachtige vakantiehuis ligt in het dorpje Bennekom. Vanaf hier is het een kwartiertje rijden naar landgoed Oorsprong.

Het vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 4 personen en 2 honden. De tuin is volledig omheind en ligt midden in de prachtige natuur. Vanaf hier kun je beginnen aan een ochtendwandeling door het bos. Hier moeten honden wel even aan de lijn.

De inrichting van het huis is luxe en ontzettend comfortabel. Op de badkamer is een bubbelbad en de keuken heeft alles voor een uitgebreide maaltijd. In de woonkamer is een houtkachel en in de tuin kun je lekker ontspannen terwijl de honden buiten kunnen spelen.

Vakantiehuis Veluwe
Bron: Belvilla
Bron: Belvilla

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Vakantiehuisje in Bennekom waar honden welkom zijn

Dit vakantiehuisje ligt midden in het Bennekomse bos. Vanaf hier is het een kwartiertje rijden naar landgoed Oorsprong. Ook in het Bennekomse bos mogen honden lopen.

Het huisje is te boeken voor maximaal 4 personen en 3 honden. Er is een grote, volledig omheinde tuin die tussen de bomen verscholen ligt.

In het huisje vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie. Het is groot en ruimtelijk. Er staan spelletjes in de kast voor de regenachtige dagen.

Bron: Natuurhuisje
Bron: Natuurhuisje

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Tip: Bij de Oude Herbergh in Oosterbeek kun je na de wandeling terecht voor een hapje en een drankje. Deze gezellige plek ligt bij de rotonde vlakbij de parkeerplaatsen. Het personeel is ontzettend vriendelijk en er staat een bakje water klaar voor de hond. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *