Overnachten met de hond in de buurt van losloopgebied Herperduin

Losloopgebied Herperduin is een waar paradijs voor jou en je hond. Ook voor kinderen is hier meer dan genoeg te beleven!

Het prachtige losloopgebied voor honden gaat door bossen en duinen. Maar de parel van dit gebied is de grote waterplas waar honden het hele jaar door lekker mogen zwemmen.

Met schoon water en een lekker zandstrand is het hier heerlijk vertoeven tijdens de warme dagen. Komen jullie alleen een dagje? Lees hier meer over Wandelen en zwemmen met de hond bij losloopgebied Herperduin.

Willen jullie liever iets langer blijven? Lees dan verder voor de leukste overnachtingen in dit prachtige gebied. 🙂

Herpenduin

Overnachten met de hond op een vakantiepark

De leukste overnachting voor het hele gezin vind je op vakantiepark Herperduin. Dit vakantiepark ligt midden in het bos en op een steenworp afstand van het losloopgebied.

Er is een grote speeltuin op het park, maar ook kinderspeeltuin Da’s Leuk is maar 5 minuten lopen vanaf het park. Aan de overkant van de weg ligt zwembad de Kriekeput. Hier kunnen gasten gratis gebruik van maken.

Deze bungalows zijn te reserveren voor maximaal 4 personen en 1 hond. Het is comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een keuken en een badkamer met douche. In het woongedeelte is een bedstee en daarnaast een slaapkamer met een 2-persoons bed.

Bron: Roompot
Overnachten Herperduin
Bron: Roompot

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Overnachten met de hond op een camping in de buurt van losloopgebied Herperduin

Camping Hartje Groen is een prachtige, hondvriendelijke camping midden in het gebied van de Maashorst. Vanaf de camping wandel je zo de het prachtig diverse gebied in.

Op een steenworp afstand ligt Docus de Das avonturenpad. Dit is een wandelgebied met zwemvijver wat vooral voor kinderen een hele toffe plek is. De hond moet hier wel aan de lijn.

Vanaf de camping is het 10 minuten rijden naar losloopgebied Herperduin. Ook losloopgebied Bomenpark ligt op een kleine 10 minuten rijden.

Camping Hartje Groen heeft een fijne, gemoedelijke sfeer. Regelmatig organiseren ze hier aanschuifavonden. Gezellig samen eten met de locals en toeristen om de leukste verhalen uit te wisselen.

Er zijn verschillende campingplaatsen te reserveren waar de hond welkom is. Zoals een campingplaats aan het water, of misschien toch liever omringd door bos?

Bron: Camping Hartje Groen
Bron: Campig Hartje Groen

Kijk hier voor meer informatie en prijzen

Overnachten met de hond in een vakantiehuisje in de buurt van losloopgebied Herperduin

Houden jullie meer van een rustig plekje met meer privacy? Dan is een vakantiehuisje misschien meer iets voor jullie.

Er is een vakantiehuisje te reserveren in Herpen. In een prachtig gebied, midden tussen de weilanden. Het huisje is voor maximaal 4 personen en 2 honden.

Dit huisje heeft een omheinde tuin en ligt op een kleine 10 minuten rijden van losloopgebied Herperduin. Het heeft een charmante stijl en is van alle gemakken voorzien. Hier kunnen jullie lekker genieten van de rust.

Er liggen spelletjes en leesboeken klaar. Ook vinden jullie hier alle informatie over wandel- en fietsroutes in de buurt.

Bron: Natuurhuisje
Bron: Natuurhuisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *