Ons Youtube kanaal staat online!

Yes! Ons gloednieuwe YouTube kanaal staat online! 🙂

Al enige tijd ben ik aan het stoeien met het maken van filmpjes. Momenteel ben ik 29 jaar, maar de wereld van YouTube is voor mij nog al vreemd.

Zelf kijk ik nooit naar filmpjes. Ik kijk zelfs niet eens tv. Of dat niet ontzettend saai is? In tegendeel! Hierdoor heb ik zoveel meer tijd om te spenderen aan Lana, het maken van lange wandelingen, toffe plekjes ontdekken, bouwen aan de website en te genieten van het echte leven.

Want ik ben van mening dat de mooiste dingen uit het leven, vaak recht voor je neus gebeuren.

Toch wil ik niet achterblijven, want ik begrijp ook dat we nou eenmaal in een digitaal tijdperk leven. Een boodschap overbrengen gaat simpelweg het makkelijkste via beeldmateriaal. Of via de echte wereld, maar ik ben bang dat het een mission impossible is om zoveel tijd met jullie te spenderen in de echte wereld.

Daarom ben ik er aan gaan geloven. Filmpjes maken om een duidelijk beeld te geven bij de dingen die wij doen.

Ik geloof namelijk dat de leukste dingen in het leven, helemaal niet duur hoeven te zijn. Zeker niet als het gaat om een leuke tijd beleven samen met je hond.

Als ik naar Lana kijk, dan weet ik dat zij absoluut niet kieskeurig is. Oké, misschien qua eten dan. Maar ik weet toch wel vrij zeker dat het haar niet uitmaakt uit wat voor een waterbak ze drinkt, of ik entree heb betaald voor een wandelplek, of haar nieuwste speelgoed wel net zo duur was als die van de buurhond, en of we wel echt overnachten op een camping met kwalitatieve voorzieningen.

Nee hoor, Lana wilt gewoon graag spelen, aandacht, begrip, liefde en gezelschap.

Zelfs al draag ik een vuilniszak, dan nog zal ze evenveel van mij houden.

En met dit YouTube kanaal, wil ik jullie graag laten zien hoe wij met zo weinig mogelijk, zo veel mogelijk beleven.

We gaan zelf hondenspeeltjes maken, wandelroutes vastleggen, kampeer tripjes filmen en nog veel meer!

Ondanks dat ik het ontzettend ongemakkelijk vind om filmpjes te maken, hoop ik dat dit jullie niet te veel stoort. Ik moet nog veel oefenen om mijn ‘uhhh’s en ahhh’s’ af te leren en mezelf wat meer verdiepen in hoe ik het beste filmpjes kan monteren.

Toch staat ons gloednieuwe kanaal al online. Nog wel in de kinderschoenen, maar hé… Rome is ook niet gebouwd in een dag.

Hier vinden jullie het allereerste filmpje. Laat me gerust weten wat jullie er van vinden. Goed bedoeld kritiek is altijd welkom!

En wil je niks missen van onze avonturen? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal, dat vinden we leuk! 🙂

2 antwoorden op “Ons Youtube kanaal staat online!”

 1. Hallo Anne en Lana, wat een leuke en gezellige website hebben jullie gemaakt. Ik ga zeker een snuffeldoos maken voor Kees. Het lijkt ons leuk om een keer met jullie mee te gaan, maar dan niet in mijn eigen achtertuin. Haha. Heel groetjes en succes met deze originele onderneming. Groetjes van Kees en Dianne de Bruin uit Groesbeek.

  1. He Dianne,
   Wat leuk dat je een berichtje achterlaat!
   Dankjewel voor je complimenten. 😀
   Ik ben benieuwd wat Kees van de snuffeldoos gaat vinden…
   En als we volgend jaar een leuk avontuur gaan ondernemen op een andere locatie, zal het super leuk zijn als jij en Kees mee gaan.
   Wie weet zien we elkaar binnenkort weer in Groesbeek.
   Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *