3x De leukste vakantieparken in Zeeland met kinderen en de hond

Zeeland is een heerlijke bestemming voor het hele gezin. Een vakantiepark waar leuke activiteiten zijn voor de kinderen en ook de hond een heerlijke tijd heeft. Hier vind je de leukste op een rijtje.

Zeeland kinderen hond

Vakantiepark Hof Domburg

Vakantiepark Hof Domburg ligt aan het prachtige strand van Domburg. Dit vakantiepark heeft alles voor een heerlijke vakantie voor jong en oud.

  • Locatie aan zee
  • Vakantiehuisje of kamperen
  • Subtropisch zwembad
  • Wellness & Beauty
  • Sportvelden
  • Indoor speeltuin
  • Animatieteam

Op het strand van Domburg mogen honden los tussen 15 september en 1 mei. Na 1 mei mogen honden aangelijnd mee naar het strand tussen 10.00u en 19.00u. Daar buiten mogen honden ook los op het strand.

Behalve lekker rondhangen op het heerlijke strand van Domburg, is er van alles te beleven op het park zelf.

Voor de kleintjes is er het leuke animatieteam met Koos Konijn. Er is een binnen speelplaats voor als het weer een beetje tegenzit en vergeet vooral het subtropisch zwembad niet! Voor de kleinste is er een peuter- kleuterbad, maar er zijn ook stoere glijbanen.

Uit eten kan makkelijk op het park. Er is een gezellige brasserie op het park met een binnenspeelplaats. De hond is aangelijnd ook van harte welkom. Er is ook de mogelijkheid om frietjes of pizza af te halen en gezellig thuis op te eten.

Vergeet ook geen bezoekje te brengen aan het heerlijke Wellness & Beauty De Parel. Even ontstressen en wat tijd voor jezelf met een heerlijke wellness arrangement. Of stap alleen binnen voor een lekkere ontspanningsmassage.

Vanuit Domburg rijd je binnen 25 minuten naar speelpark Mini Mundi. Hier mogen honden aangelijnd mee in het buitengebied. Binnen mogen honden helaas niet mee. Ook het gebied rondom Fort Rammekens is er leuk om te bezoeken. Hier kun je het prachtige fort bezoeken en rondhangen op het hondenstrand van Ritthem. Hier mogen honden óók in het hoogseizoen lekker loslopen.

Vakantiepark Hof Domburg
Vakantiepark Hof Domburg
Vakantiepark Zeeland
Vakantiepark Zeeland

Bij vakantiepark Hof Domburg is overnachten altijd een feestje. Zo zijn er heerlijk comfortabele vakantiehuisjes te huur. Kamperen kan natuurlijk ook, met je eigen camper of tent. Of wat dacht je van een stoere safaritent?

In 14 van de 22 verblijven zijn honden welkom. Afhankelijk van de accommodatie, zijn er 1 of 2 honden welkom. Hier vind je alle accommodaties waar honden welkom zijn.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Dit heerlijke Landal park ligt op loopafstand afstand van het strand van Nieuwvliet. Het park straalt rust, ruimte en natuur uit. De unieke kenmerken van een Landal vakantiepark. En dat terwijl er zoveel te beleven is!

  • Loopafstand van de zee
  • Luxe vakantiehuisjes
  • Waterspeelplaats
  • Indoorspeelplaats
  • Binnenzwembad
  • Animatieteam

Vanaf het vakantiepark kun je heerlijk wandelen in de omliggende natuur. Wandel door het natuurgebied van de Zwarte Polder, wat uitkomt op het strand van Nieuwvliet. Hier zijn honden aangelijnd welkom van 1 mei tot 1 oktober tussen 10.00u en 18.00u. Buiten deze tijden mogen honden hier lekker loslopen. In het natuurgebied van de Zwarte Polder zijn honden aangelijnd welkom.

Op het park zelf is veel aandacht besteed aan buitenactiviteiten voor kinderen. Zoals bijvoorbeeld de toffe waterspeelplaats! Hier vind je onder andere een trekvlot, waterpompen en andere speeltoestellen in en rondom het water.

Als het weer iets slechter is, kunnen de kids terecht in het verwarmde binnenzwembad, de indoorspeelplaats of gezellig meedoen met het animatieteam. Tijdens de schoolvakanties is Bollo de beer er ook. Bezoek één van de shows of doe mee aan één van de activiteiten in de Bollo Club!

Voor de iets oudere kinderen is het leuk om een bezoekje te brengen aan de Boeren Hoeve in Nieuwvliet. Hier kunnen ze meedoen aan de stoere High Rope Challenge. Een klimparcours in de lucht! Of doe met het hele gezin mee met de boerenspelen, boogschieten of één van de andere groepsactiviteiten.

Een bezoekje aan natuurgebied De Knokkert is ook absoluut de moeite waard. In dit speelbos zijn verschillende opdrachten en natuur weetjes voor kinderen uitgezet. Honden zijn hier aangelijnd welkom. Vanaf het park is dit 10 minuten rijden.

Landal Nieuwvliet
Vakantiepark Landal

In vrijwel alle accommodaties van Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad zijn honden welkom.Op één huisdiervrije bungalow na. In alle hondvriendelijke accommodaties zijn maximaal 2 honden welkom.

Zo kun je hier bijvoorbeeld een speciale kinderbungalow reserveren. In deze bungalows vind je alles voor een zorgeloze vakantie met de kinderen. Niet alleen dingen zoals een kinderstoel, babybadje of een commode. Maar ook een toffe hoogslaper, speelgoed en een speelkleed.

Zijn de kinderen al iets ouder? Ga dan voor een wat luxere accommodatie, zoals de vakantieboerderij met sauna! Hier vind je alle accommodaties van Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad waar honden welkom zijn.

Roompot Beach Resort

Dit heerlijke vakantiepark heeft voor elk wat wils. Jong en oud kunnen zich hier dagen lang vermaken. Met de prachtige locatie aan de haven, de mogelijkheid om een surfplank te huren en de gezellige beachclub, waan je jezelf even in het buitenland.

  • Vakantiehuisjes op het strand
  • Luxe huisjes met sauna en bubbelbad
  • Binnenzwembad
  • Sauna en Turks stoombad
  • Gamen in de Chillzone
  • Koos Kids Club
  • Watersportmogelijkheden
  • Buitenspeelactiviteiten

Het vakantiepark ligt in Kamperland, aan de jachthaven en het prachtige Banjaardstrand. In het hoogseizoen tussen 1 mei en 1 oktober mogen honden tussen 10.00u en 19.00u aangelijnd mee op het strand. Buiten deze tijden mogen honden hier lekker loslopen.

Op het strand vind je wind- en kitesurf school Movement Sports. Van juni tot oktober kunnen de echte waaghalzen hier terecht voor kitesurflessen. Daarnaast worden er regelmatig watersport- en strandactiviteiten georganiseerd.

Op het park kunnen de kleinste zich vermaken in de Kids Club, waar Koos Konijn iedere dag zorgt voor een leuk recreatieprogramma. Hier kunnen kinderen onder andere knutselen, zingen en dansen. Soms wordt er ook een mini disco georganiseerd!

Het verwarmde binnenzwembad heeft een lange glijbaan, een golfzwembad en een Baby-/peuterhoek. Tegen betaling kun je hier gebruik maken van de sauna en de snelbruiner.

Er zijn diverse horecamogelijkheden op het park, waaronder Beach Club Bestevaer. Hier kijk je uit over de prachtige haven en de Oosterschelde. Niet alleen kun je hier terecht voor een heerlijke maaltijd, maar ook is er een snackbar, pizzeria en een broodjesservice.

Tijdens de warme zomeravonden kun je hier nog lang blijven zitten met een zomerse cocktail. Honden zijn van harte welkom op het terras.

Roompot Beach House
Bron: Roompot
Vakantiepark Zeeland
Bron: Roompot
Vakantiepark Kamperland
Bron: Roompot
Roompot Beach Resort
Bron: Roompot

Bij vakantiepark Roompot Beach Resort ben je zeker van een comfortabele slaapplek. Er zijn verschillende luxe vakantiehuisjes te reserveren waar honden van harte welkom zijn. Afhankelijk van het type accommodatie, zijn er 1 of 2 honden welkom. Dit kun je terugvinden bij het reisgezelschap.

Zo zijn er vakantiehuisjes die óp het strand staan. Deze zijn voor 4 of 6 personen te reserveren. Wakker worden met het geluid van de golven, terwijl de hond tijdens zijn vroege wandeling lekker los mag lopen op het strand.

Op het park, een kleine 500m van het strand, zijn ook safaritenten te reserveren. Of wat dacht je van een luxe vakantiehuis, met jacuzzi en privé sauna? Hier vind je alle accommodaties waar honden welkom zijn.

Opzoek naar meer inspiratie voor jullie ideale vakantiehuisje in Zeeland?

Neem dan eens een kijkje op één van onze andere pagina’s over Zeeland. Natuurlijk zijn honden welkom! Hier vind je een overzicht met alle artikelen over overnachten in Zeeland mét de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *