Dierenwinkel van Beek in Groesbeek – Onze favoriete winkel!

De lokale dierenwinkel. Rondsnuffelen, speeltjes testen en natuurlijk koekjes proeven! Iedere hond is er gek op. Alsof je een kind meeneemt naar een snoepwinkel. šŸ™‚

Dierenwinkel van Beek is veruit onze favoriete dierenwinkel. En hier lees je waarom!

Dierenwinkel van Beek

Aan de rand van het gezellige centrum van Groesbeek vind je dierenwinkel van Beek. Hier vind je alles wat jij en je hond zich maar kunnen wensen! Van voeding en snacks, tot speeltjes en kussens.

Maar niet alleen voor de hond. Ook vind je hier alles voor katten, knaagdieren, vissen en zelfs reptielen.

Dierenwinkel van Beek is gespecialiseerd in huid- en vachtproblemen bij honden. Ook over voeding kun je hier met al je vragen terecht.

De producten die hier verkocht worden, zijn bewust geselecteerd. Zo vind je hier bijvoorbeeld alleen hondenvoeding en snacks zonder vreemde en overbodige toevoegingen.

De medicatie en supplementen die hier worden verkocht, zijn op natuurlijke basis. Je wordt hier altijd op een duidelijke en eerlijke manier geholpen. Het welzijn van de dieren staat hier altijd voorop!

Zoals bij elke winkel kun je hier ook online de producten bestellen. Heeft jouw hond bepaalde klachten, zoals huid- en vachtproblemen of twijfel je over de juiste voeding?

Dan kun je natuurlijk altijd eerst bellen van te voren. Zo kun je ook op afstand gebruik maken van de kennis van dierenwinkel van Beek.

Honden zijn van harte welkom om mee te komen naar de winkel. Hier kunnen ze zelf hun lekkere snacks uitkiezen en hun nieuwste speeltjes even uitproberen.

Natuurlijk staat de snoeppot altijd klaar om even voor te proeven. šŸ™‚

Tip: Gaan jullie langs bij dierenwinkel van Beek? Combineer dit dan met een wandeling door het prachtige Groesbeekse bos! Hier mogen honden vrijwel overal loslopen. šŸ™‚

Onze ervaring

Wij komen al bij dierenwinkel van Beek sinds Lana een puppy was. Vandaag de dag alweer meer dan 4 jaar geleden.

Lana is gek op Olaf (de eigenaar) en Olaf ook op Lana. De voornaamste reden dat Lana hier zo graag komt, is natuurlijk om koekjes te proeven.

Ik kom hier vooral vanwege de goede producten en de beste service. Natuurlijk kun je vandaag de dag al je benodigdheden online bestellen. Maar zeg nou zelf, daar is toch helemaal geen lol aan?

Lana

Wij zijn voorstander van support de lokale ondernemer. Maar wel alleen als deze producten verkoopt waar je zelf ook achter staat. Dierenwinkel van Beek heeft dat voor ons.

Zelf vind ik goede voeding ook erg belangrijk. Je lichaam is de belangrijkste machine die je hebt, dus je kunt er maar beter goede brandstof in gooien. Voor jouw maatje geldt dat natuurlijk net zo.

Bij dierenwinkel van Beek weet ik zeker dat de producten die ik koop, ook geen vreemde toevoegingen bevatten. Dat vind ik een groot pluspunt!

Daarnaast vinden wij Groesbeek gewoon een heel leuk dorp. Vaak combineren wij een bezoekje aan de dierenwinkel met een wandeling door het Groesbeekse bos en een rondje over de markt op dinsdag ochtend.

Een goede service in een dierenwinkel is voor mij erg belangrijk. Lana heeft van jongs af aan eigenlijk al problemen met haar maag en darmen.

Omdat Lana mijn eerste hond is, wist ik helemaal niet zoveel van voeding af. Wij zijn toen zo goed geholpen bij dierenwinkel van Beek. De brokken die ze nu krijgt, van het merk Yami, zijn echt een wondermiddel geweest.

Olaf kent Lana en hierdoor is het zoveel makkelijker om problemen op te lossen die voor iedere hond verschillend kunnen zijn. Ook neemt hij altijd even de tijd voor een praatje en wat aandacht voor Lana.

Dierenwinkel van Beek heeft voor ons alles wat je van een dierenwinkel kunt verwachten!

In het filmpje hieronder krijg je een korte impressie van de winkel en de webshop en stellen we een paar vragen aan Olaf.

Wil je zelf vast een kijkje nemen op de website? Ga dan naar www.vanbeekdierenwinkel.nl.

4 antwoorden op “Dierenwinkel van Beek in Groesbeek – Onze favoriete winkel!”

 1. Hallo Anne en Lana Banana,

  Succes leuk in elkaar gezet filmpje.
  Bedankt voor het promoten van mijn winkel. Ik voel mij vereerd!

  Met vriendelijke groet,

  Olaf van Beek

  1. Hoi olaf, volkomen terecht. Ik ken maar weinig winkels met met zoveel service zelfs buiten openingstijden. Dus die eer komt je geheel verdiend toe. Groetjes Yvonne ( een zeer tevreden klant)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *