Overnachten met de hond in de buurt van het Groesbeekse bos

Groesbeek wordt omgeven door bos. Hier kun je uren wandelen, zonder verveeld te raken. Er is zoveel te zien! Hier lees je meer over De mooiste plaatsen om met de hond te gaan wandelen in Groesbeek en Berg en Dal.

Ook in het centrum van Groesbeek is van alles te doen. Op dinsdag ochtend vind je hier de markt. Er zijn gezellige eetgelegenheden voor lunch, diner of een borrel. Je kunt hier wandelen langs de kinderboerderij en vergeet vooral de hondenfavoriet niet: Dierenwinkel van Beek. 🙂

De historische stad Nijmegen is vanaf Groesbeek ongeveer 20 minuutjes rijden. Ook de Mookerplas is een kwartiertje rijden vanaf hier. Hier kun je met de hond gaan zwemmen en een stop maken bij de lekkerste ijssalon in de omgeving: Clevers in Plasmolen.

Uitzicht Groesbeek

Vakantiehuisje aan het Groesbeekse bos waar honden welkom zijn

Dit vakantiehuisje staat officieel in Mook. Het ligt precies op de grens tussen Limburg en Gelderland, aan het bos. Vanaf hier steek je de weg over en sta je direct in het Groesbeekse bos waar honden los mogen lopen.

Het huisje is te boeken voor maximaal 4 personen en 2 honden. Officieel ligt het op een klein vakantiepark, maar het heeft een eigen oprit aan de weg. Ook het wandelgebied de Mookerheide ligt hier op loopafstand. Hier moeten honden wel aan de lijn.

De inrichting van het huisje is simpel, maar comfortabel. Er is een fijne keuken en een badkamer met ligbad. De tuin is niet omheind.

Bron: Natuurhuisje
Bron: Natuurhuisje

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Overnachten op een boerderij in Groesbeek waar honden welkom zijn

Deze vakantiewoning hoort bij een boerderij met prachtig uitzicht op de weilanden van Groesbeek. Hier kom je lekker tot rust met de oneindige wandelmogelijkheden om je heen. Het Pieterpad ligt op loopafstand, net zoals de Groesbeekse bossen. Ook het Wylerbergmeer is een kwartiertje rijden. Hier kun je wandelen en zwemmen met de hond.

De woning is te boeken voor maximaal 6 personen en 2 honden. Er zijn 2 slaapkamers, 1 met een 2-persoons bed en 1 met een 2-persoons bed en een uitschuifbaar 2-persoonsbed. Hierdoor is het meer geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen.

De inrichting is comfortabel en huiselijk ingericht. Er zijn fijne bedden, een keuken en een badkamer met douche. Buiten op het terras kijk je uit over de weilanden. Er is een trampoline en wat speeltoestellen voor kinderen die je met andere gasten deelt. De tuin is niet omheind.

Bron: Belvilla
Bron: Belvilla

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Vakantiehuis in Plasmolen waar honden welkom zijn

Het vakantiehuis ligt op een kleinschalig vakantiepark in Plasmolen. Vanaf hier is het 10 minuten rijden naar het Groesbeekse bos. De Mookerplas ligt hier op loopafstand. Gezellige restaurants en de ijssalon liggen hier om de hoek.

Dit vakantiehuis is te boeken voor maximaal 6 personen en 2 honden. Er zijn ook huisjes te boeken voor 2 of 4 personen. Overal zijn 2 honden welkom. De 6-persoons huisjes hebben 3 slaapkamers met 2×1-persoons bedden.

De inrichting is gezellig en huiselijk. Er is een keuken en een badkamer met ligbad. Boven is een klein balkon waar je zomers lekker de deur open kan laten staan. De ruime tuin is niet omheind.

Bron: Belvilla
Bron: Belvilla

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Overnachten met de hond in een blokhut in Milsbeek

Deze blokhut staat in het kleine dorpje Milsbeek. Vanaf hier rijd je in iets meer dan 10 minuten naar het Groesbeekse bos. De Mookerplas is 5 minuten rijden. Milsbeek ligt vlak aan de Duitse grens en daar vind je het prachtige Reichswald.

De blokhut is te boeken voor maximaal 4 personen en 1 hond. Er zijn 2 slaapkamers met 1 x een 2-persoonsbed en 1 x een stapelbed. Het heeft een klein keukenblokje en een badkamer met douche. Buiten is een klein terras met uitzicht over het meer.

De blokhut is klein, knus en precies genoeg voor een paar onbezorgde dagen. Er zijn 2 blokhutten in de verhuur waardoor er maar 1 buurhuisje is. Vlakbij vind je restaurant De Diepen, wat van de zelfde eigenaar is. Er is ook een grote buitenspeeltuin in de buurt voor de kinderen.

Bron: Natuurhuisje
Bron: Natuurhuisje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.