Overnachten met de hond in de buurt van losloopgebied Rozendaalse veld

Losloopgebied het Rozendaalse veld is een genot voor jou en je hond. Hier ervaar je dat prachtige stukje Veluwe, terwijl honden hier eindeloos kunnen rennen en spelen over de vlaktes.

En ga je voor een stevige wandeling? Dan loop je helemaal door tot het prachtige gebied van het Herikhuizerveld. Hier moeten honden wel aan de lijn.

Rozendaal is een kleine plaats met meer natuur dan inwoners. Het is daarom wat lastig om een accommodatie te vinden die dichtbij dit losloopgebied ligt. De leukste alternatieven zijn dan overnachten in Rheden of aan de rand van Arnhem.

Vakantiehuisje met de hond in Rheden

Aan de rand van Rheden ligt deze schattige oude boerderij. Vanaf hier loop je binnen 15 minuten naar wandelgebied het Herikhuizerveld. Losloopgebied het Rozendaalse veld ligt op 25 minuten rijden met de auto, maar je kunt er ook naartoe wandelen door het Herikhuizerveld. Hier moeten honden wel aan de lijn.

Het vakantiehuisje is te boeken voor maximaal 2 personen en 1 hond. De inrichting is modern. Compleet met een prettige keuken, badkamer, open haard en een overdekt terrasje. De tuin is omheind, maar niet volledig afgesloten.

Met vrij uitzicht over de weilanden kun je hier heerlijk genieten van de natuur.

Vakantiehuisje Rheden
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje Rheden
Bron: Natuurhuisje

Kijk hier voor meer informatie en prijzen.

Chalet in Arnhem waar honden welkom zijn

Deze chalet ligt op het gezellige Vakantiepark Arnhem, aan de rand van Arnhem. Vanaf hier rijd je met een half uurtje naar het Rozendaalse veld. Ook het prachtige losloopgebied De Hemelse Berg ligt op een kleine 20 minuten rijden.

Het chalet is te reserveren voor maximaal 5 personen en 2 honden. De inrichting is simpel en standaard. Hier kom je vooral om veel tijd buiten te spenderen. Er is een tuin achter het chalet met lage begroeiing er omheen.

Op het park zelf is van alles te doen voor kinderen. Tijdens de schoolvakanties is er een animatieteam. Er is een buitenzwembad, springkussen, trampoline en speeltuinen.

Bron: Heerlijkehuisjes
Bron: Heerlijkehuisjes

Kijk hier voor meer informatie en prijzen

Wellness lodge in Arnhem waar honden welkom zijn

Deze heerlijk comfortabele wellness lodge staat op vakantiepark Hooge Veluwe. Vanaf hier is het 35 minuten rijden naar losloopgebied het Rozendaalse veld. Ook ligt het nationaal park De Hoge Veluwe hier bijna in je achtertuin. Honden moeten hier wel aan de lijn.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 2 personen en 2 honden. Dit kun je bij de reservering aangeven bij stap 3 onder het kopje ‘artikelen’.

De wellness lodge is comfortabel en luxe ingericht. Maar hier kom je natuurlijk om na de wandeling de sauna goed op te stoken en lekker te ontspannen in de warmte.

Bron: Droomparken
Bron: Droomparken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *