Vakantiehuisjes met een omheinde tuin in Groningen

Een vakantiehuisje met een omheinde tuin, zodat je lekker buiten kunt zitten zonder zorgen. Hier vind je een overzicht van de leukste vakantiehuisjes in Groningen, die ook nog eens vlakbij een wandelplek of losloopgebied liggen. Dat is vakantie voor jou en je hond!

Natuurhuisje Vriescheloo

Dit vakantiehuisje ligt in het rustige dorpje Vrieschloo, aan de Duitse grens. Heerlijk afgelegen en de perfecte plek om er even tussenuit te gaan samen.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 2 personen en 2 honden. Er is een grote, sfeervolle tuin die volledig omheind is. In het huisje is een sauna, bubbelbad en een houtkachel aanwezig. Aan de voorzijde van het huis kun je prachtig wandelen met de hond langs het kanaal, of langs de boomgaarden van Staatsbosbeheer.

Vanaf het vakantiehuis is het 25 minuten rijden naar het prachtige natuurgebied bij De Heemtuin. Ook ben je binnen een half uurtje bij het Schildmeer.

Natuurhuisje Luddeweer

Dit prachtige vakantiehuisje ligt in kleine dorpje Luddeweer, in een oase van rust. Omringt door de uitgerekte weilanden is dit een heerlijk plekje om de drukte te ontvluchten.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 2 personen en 1 hond. De tuin is groot en gezellig inricht. Met 1000m2 is deze volledig omheind. De openslaande deuren en de grote ramen geven je het gevoel dat je meer buiten bent dan binnen. Met de houtkachel geeft extra sfeer in deze knusse woning.

Vanaf de woning begin je aan een wandeling langs de weilanden met oneindig uitzicht. Het Ten Boersterbos is een kwartiertje rijden. Ook het Schildmeer en het losloopgebied bij ’t Roegwold zijn binnen 20 minuten afstand rijden met de auto.

Vakantiehuisje Luddeweer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.