Luxe vakantiehuisjes in Drenthe waar honden welkom zijn

Vakantie in Drenthe is vakantie voor mens en hond. Met eindeloze natuurgebieden, dichte bossen en waanzinnig mooie wandelplekjes is Drenthe een heerlijke bestemming. Een luxe vakantiehuisje maakt jullie vakantie helemaal compleet.

Hier vind je tips voor de mooiste en meest luxe vakantiehuisjes in Drenthe met sauna, jacuzzi of andere luxe verwennerijen. Natuurlijk zijn honden welkom!

Vakantiehuis in Wateren met privé zwembad

Dit geweldige vakantiehuis ligt midden in het natuurgebied van het Drents-Friese woud. Het staat op een perceel van 2000m² en heeft een ruime, beschutte tuin. Hier vind je ook het heerlijk verwarmde privé zwembad. Deze is te gebruiken vanaf april tot en met oktober.

Het vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 6 personen en 1 hond. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. De luxe badkamer heeft een inloopdouche en dubbele wastafel. De keuken is ruim en compleet ingericht.

Op het gezellige, Ibiza-style overdekte terras kunnen jullie gezellig eten en uitgebreid relaxen bij de buitenhaard. Vanaf het vakantiehuis kunnen jullie beginnen aan een wandeling door het Drents-Friese woud. Ook het Dwingelderveld (met honden losloopgebied) ligt op een afstand van 15 minuten rijden.

Vakantiehuis Drenthe met zwembad
Bron: Belvilla
Vakantiehuis met zwembad
Bron: Belvilla

Vakantiehuis in Wapserveen met hottub en sauna

Deze luxe natuurlodge met wellness staat op een kleinschalige glamping. Er is een houtgestookte hottub en een Finse sauna buiten om heerlijk tot ontspanning te komen. Binnen is er een open haard die voor extra sfeer zorgt. Ook is er een stukje natuurwater voor de logde waar je hond lekker in kan poedelen.

Het vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 6/8 personen en 1 hond. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 2 met een tweepersoonsbed. Op de 3e slaapkamer zijn 2 bedsteeën met elk een stapelbed. De luxe badkamer heeft een inloopdouche.

Vanaf het vakantiehuis kun je meteen beginnen aan een mooie wandeling met de hond. Vanaf het terrein wandel je zo het prachtige natuurgebied in, dat wordt beheerd door Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Ook het Drents-Friese Wold en Dwingelderveld liggen binnen 15 minuten afstand met de auto.

Luxe vakantiehuis Drenthe
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuis Drenthe met sauna en jacuzzi
Bron: Natuurhuisje

Vakantiehuis in Norg met jacuzzi en sauna

Dit vakantiehuis heeft een prachtige, besloten tuin omgeven door natuur en groen. Er zijn voldoende zon en schaduwplekjes om de dagen lekker buiten te spenderen. Er staat een hottub in de tuin en er zijn ligstoelen. Binnen vind je de sauna en jacuzzi, maar ook een houtkachel en de zelfs een bar.

Het vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 10 personen en 2 honden. Er zijn 5 slaapkamers met elke 2 slaapplaatsen. Ook zijn er faciliteiten voor kinderen. De badkamer heeft een douche en apart bad met jacuzzi stand. De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

Vanaf het vakantiehuis kun je meteen beginnen aan een prachtig wandeling met de hond door de omliggende bossen. Het losloopgebied bij de Bakkeveense Duinen ligt op een afstand van 15 minuten rijden. Hier kun je wandelen over de zandvlakte en er is een gezellige horeca aan het gebied.

Luxe Vakantiehuis Norg Drenthe
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuis Norg Drenthe met hond
Bron: Natuurhuisje

Vakantiehuis in Koekange met infrarood sauna en hottub

Dit prachtige vakantiehuis ligt op een kleinschalig vakantiepark aan de rand van Boswachterij Ruinen. De tuin is ruim en volledig omheind. Er is een hottub om heerlijk tot rust te komen. Onder de overkapping staat een eettafel en er zijn verschillende zithoekjes te vinden in de tuin.

Het vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 5 personen en 1 hond. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met een stapelbed, 1 met twee eenpersoonsbedden en 1 met een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een inloopdouche en de keuken is compleet ingericht. De infraroodsauna staat binnen in één van de slaapkamers.

Vanaf het vakantiehuis kun je prachtig wandelen door Boswachterij Ruinen. Er is tevens een losloopgebied voor honden. Een bezoekje aan het gezellige Giethoorn of natuurgebied Dwingelderveld ligt beide op ongeveer 30 minuten rijden met de auto.

Luxe vakantiehuis Drenthe met hond
Bron: Natuurhuisje
Bron: Natuurhuisje

Vakantiehuis in Zeegse met sauna en jacuzzi

Dit luxe vakantiehuis staat op ruim ingericht een vakantiepark. Er is een Finse sauna, sunshower én een jacuzzi. De grote glazen schuifpui geeft toegang tot het terras. Er staat een vuurschaal/barbecue voor jullie gebruik.

Het vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 4 personen en 2 honden. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Beide slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en elk een eigen badkamer. Daarvan heeft is er een met een sunshower en een met de Finse opgietsauna.

Het vakantiepark is gelegen in natuurgebied De Drentse Aa. Vanaf het park kun je meteen beginnen aan een prachtige wandeling met de hond. Ook het losloopgebied in het Strubben-Kniphorstbosch ligt binnen een afstand van 10 minuten rijden met de auto.

Luxe vakantiehuis Drenthe
Bron: Dutchen
Bron: Dutchen

Vakantiehuis in Schoonloo met jacuzzi

Dit vakantiehuis staat aan de rand van een kleinschalig vakantiepark. Het heeft een ruime tuin van 1400m² en prachtig uitzicht over de Drentse Es. Het heeft een ruim overdekt terras met loungeset en de jacuzzi voor optimale ontspanning. Kom tot rust in de hangmat en geniet van de rust en ruimte om je heen.

Dit vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 8 personen en 2 honden. Er zijn 4 slaapkamers met elk 2 slaapplaatsen. De badkamer heeft een douche en er is een tweede toilet. De keuken is compleet ingericht en in de bijkeuken vind je een wasmachine/droger. In de woonkamer is een houtkachel voor extra sfeer.

Vanaf het vakantiehuis kun je beginnen aan een wandeling met de hond langs de landerijen richting het bos. Breng voor een prachtig losloopgebied een bezoekje aan Boswachterij Gieten-Borger. Dit ligt op een afstand van ongeveer 15 minuten rijden.

Vakantiehuis Drenthe Schoonloo met jacuzzi
Bron: Natuurhuisje
Luxe vakantiehuis met hond in Schoonloo Drenthe
Bron: Natuurhuisje

B&B in Roderwolde met hottub

Deze stijlvolle B&B is in zijn geheel te reserveren. Het ligt vrijstaand in de sfeervolle tuin met hottub. Op het terras staat een barbecue en een eettafel om tijdens de lange zomeravonden van te genieten. Het huis is luxe en stijlvol ingericht. In de woonkamer is een knusse zithoek met sfeerhaard.

De B&B is in zijn geheel te reserveren voor maximaal 8 personen en 2 honden. Er zijn 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden. Ook is er een minibar op elke kamer. De stijlvolle badkamer heeft een ligbad en de keuken is van alle gemakken voorzien om lekker te koken.

Vanaf de B&B kun je prachtig wandelen door het levendige natuurgebied De Onlanden. Hier kun je ontzettend veel vogels spotten! Met de hond(en) is het leuk om een bezoekje te brengen aan het losloopgebied in het Mensingebos in Roden. Dit is ongeveer 15 minuten rijden.

Luxe B&B Drenthe met hond
Bron: Natuurhuisje
Bron: Natuurhuisje

Opzoek naar meer inspiratie voor jouw ideale vakantiehuisje in Drenthe?

Neem dan eens een kijkje op één van onze andere pagina’s over Drenthe. Natuurlijk zijn honden welkom! Hier vind je een overzicht met alle artikelen over overnachten in Drenthe mét de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *