Vakantiehuisjes met omheinde tuin op de Veluwe

Een vakantiehuisje met een omheinde tuin, zodat je lekker buiten kunt zitten met de hond. Hier vind je tips voor vakantiehuisjes met een omheinde tuin in de buurt van een losloopgebied op de Veluwe.

Natuurhuisje Wiesel – Apeldoorn

Dit knusse vakantiehuisje uit grootmoeders tijd ligt in het dorpje Wiesel. Vanuit de omheinde tuin geniet je hier van de rust en stilte. Aan alle kanten van het huisje heb je uitzicht op de weilanden.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 4 personen en 2 honden. De inrichting is karakteristiek en brengt je terug in de tijd. Voor de regenachtige dagen staan er spelletjes, een sjoeltafel en een pingpongtafel klaar. De houtkachel zorgt voor extra sfeer.

Vanaf het huisje kun je prachtig wandelen langs de weilanden. Losloopgebied ’t Leesten is 15 minuten rijden. In het laagseizoen kun je ook prachtig wandelen en zwemmen met de hond bij het Kievitsveld in Emst. Dat is 10 minuten rijden.

Vakantiehuisje omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje Beekbergen

Dit kleine maar fijne vakantiehuisje ligt midden in de bossen in Beekbergen. Ervaar de rust en stilte om je heen. De hond heeft hier plek genoeg om rond te rennen door de ruime, omheinde tuin van 1100m².

Het vakantiehuisje is te reserveren voor maximaal 2 personen en 1 hond. Er is een ruime keuken en een badkamer met douche. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Ook is er een wasmachine en een droger.

Vanaf het vakantiehuisje wandel je meteen de bossen in. Dit is geen losloopgebied omdat er veel wild in de omgeving loopt. Losloopgebied ’t Leesten is 10 minuten rijden. Ook het prachtige gebied van de Veluwezoom mag niet ontbreken. Losloopgebied het Rozendaalse veld is een kwartiertje rijden.

Vakantiehuis Beekbergen met omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuis Beekbergen Veluwe
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje Epe

Dit gezellige vakantiehuis staat op het landgoed Tongeren. Op een prachtige locatie tussen bos en weiland. Het heeft een ruime, omheinde tuin waar je lekker buiten kunt zitten. Er is volop zon en schaduw in de tuin waar het heerlijk vertoeven is voor de hond.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 6 personen en 1 hond. Er zijn 3 slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en 2 met 2x een eenpersoonsbed. De inrichting is huiselijk en persoonlijk. Neus rond in de boekenkast bij de gezellige open haard.

Vanaf het huisje wandel je direct de bossen in. In het laagseizoen kun je heerlijk wandelen en zwemmen met de hond bij het Kievitsveld, dat is 10 minuten rijden. Iets verder weg ligt het rustige losloopgebied Boeschoten. Dit is ongeveer een half uurtje rijden.

Vakantiehuis Epe Veluwe
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuis Epe omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje Emst

Dit sfeervolle vakantiehuis staat in een bosrijke omgeving in het dorpje Emst. In de grote, omheinde tuin kunnen honden lekker rondrennen. Er zijn zon en schaduw plekjes waar je de ligbedden neer kunt zetten. Met de buitenhaard is het heerlijk vertoeven tot ’s avonds laat. 

Het vakantiehuisje is te reserveren voor maximaal 4 personen en 2 honden. Er zijn 2 slaapkamers met elk 2x een eenpersoonsbed. Het huisje is luxe ingericht met een ruime keuken en fijne douche. In de woonkamer is een open haard. Ook is er een wasmachine.

Vanaf het vakantiehuis kun je prachtig wandelen door de bossen. In het laagseizoen is het Kievitsveld een leuke plek voor honden. Dit is 5 minuten rijden. Ook het prachtige losloopgebied Kootwijkerduin mag niet ontbreken. Dit is 25 minuten rijden.

Vakantiehuisje Emst omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje Emst omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje Vaassen

Dit knusse vakantiehuisje staat bij de eigenaren op het erf, naast de woonboerderij. Er is een levendige vijver die in de omheinde tuin ligt. Op het terrein ligt een stukje privé bos en weiland waar paarden staan.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 2 personen en 2 honden. Er is een tweepersoonsbed in het woongedeelte. Het huisje is klein, maar gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien.

Vanaf het huisje kun je prachtig wandelen langs de weilanden. Losloopgebied ’t Leesten is 15 minuten rijden. Ook in het laagseizoen kun je met de hond prachtig wandelen bij het Kievitsveld. Ook het even mooie losloopgebied in Het Putterbos is een half uurtje rijden.

Vakantiehuisje Vaassen omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje Vaassen omheinde tuin
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje Beekbergen

Dit gezellige vakantiehuisje ligt midden in de bossen van Beekbergen. De grote omheinde tuin bestaat uit een bosperceel van 2000m². Er is een buitenhaard die de koude avonden aangenaam maakt als je lang in de tuin wilt zitten.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 3 personen en 2 honden. Er is 1 slaapkamer op de bovenverdieping met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De keuken is volledig ingericht en er is een badkamer met douche.

Vanaf het huisje kun je meteen beginnen aan een lange wandeling door de bossen. In het laagseizoen kun je wandelen en zwemmen bij het Kievitsveld.

Vakantiehuisje Beekbergen
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje Beekbergen Veluwe
Bron: Natuurhuisje

Vakantiehuis Voorthuizen

Dit heerlijke vakantiehuis staat in Voorthuizen, een prachtige locatie om de Veluwe te ontdekken. Het heeft een goed onderhouden omheinde tuin waar mensen en honden optimaal kunnen genieten! Er is een buiten sauna en een hottub. Op de loungeset kun je heerlijk ontspannen met een goed boek.

Het vakantiehuisje is te reserveren voor maximaal 6 personen en 5 honden. Er zijn 3 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Een badkamer met een douche en een ruime keuken. In de woonkamer is een houtkachel.

Vanaf het huisje kun je prachtig wandelen door de bossen. Het losloopgebied Kootwijkerduin is 15 minuten rijden. Ook het heerlijk rustige losloopgebied Boeschoten is maar 5 minuten rijden. Het losloopgebied in het Putterbos is 15 minuten rijden.

Vakantiehuis Voorthuizen omheinde tuin
Bron: Belvilla
Vakantiehuis Voorthuizen met omheinde tuin
Bron: Belvilla

Vakantiehuis Garderen

Dit sfeervolle vakantiehuisje staat op een kleinschalig vakantiepark in Garderen. Het heeft een grote, omheinde tuin met een speeltoestel voor kinderen. Honden kunnen hier lekker rond rennen om het huisje heen.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 4 personen en 2 honden. Het heeft een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Er is een badkamer met douche en een ruime, uitgebreide keuken. De inrichting is gezellig en sfeervol en is van alle gemakken voorzien.

Garderen staat bekend om het Zandsculpturen Festijn. Hier mag de hond ook mee naar binnen. Erg leuk om te combineren met het verderop gelegen losloopgebied Boeschoten. Ook het prachtige Putterbos is 10 minuten rijden.

Vakantiehuis Garderen met omheinde tuin
Bron: Belvilla
Vakantiehuis met omheinde tuin
Bron: Belvilla

Hondenbungalow Landal Miggelenberg

Landal vakantiepark Miggelenberg heeft speciale hondenbungalows. Hier is aan alles voor de hond gedacht. Er is een omheinde tuin om lekker buiten te kunnen zitten. Er staat een hondenmand en een bench klaar. Ook zijn er voer- en waterbakken. Op het park zelf is een verwarmde honden douche. Honden mogen mee naar het restaurant waar een speciaal hondenmenu te krijgen is.

De bungalow is te reserveren voor maximaal 4 personen en 2 honden. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een kamer met twee eenpersoonsbedden met een topper er op. De keuken is compleet ingericht en er is een badkamer met douche.

Vanaf het Landal park sta je binnen 5 minuten op het Nationaal park De Hoge Veluwe. Hier mogen honden mee aan de lijn. Losloopgebied ’t Leesten ligt op 10 minuten afstand. Binnen 15 minuten sta je op het losloopgebied Kootwijkerduin.

Landal Miggelenberg hondenbungalow
Bron: Landal
Landal Miggelenberg hondenbungalow
Bron: Landal

Jouw ideale plekje nog niet gevonden?

Misschien vind je jouw droomhuisje wel op Vakantie Veluwe!

Opzoek naar meer inspiratie voor jouw ideale vakantiehuisje in Gelderland?

Neem dan eens een kijkje op één van onze andere pagina’s over Gelderland. Natuurlijk zijn honden welkom! Hier vind je een overzicht met alle artikelen over overnachten in Gelderland mét de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *