Vakantiehuisje in Groningen met 3 honden of 4 honden

Deze vakantiehuisjes in Groningen zijn te reserveren met maximaal 3 honden of 4 honden. Hun baasjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. ūüôā

Natuurhuisje in Vierhuizen

Dit prachtige vakantiehuis ligt in het dorpje Vierhuizen. Een rustig dorp met een al even rustige accommodatie. Midden tussen de weilanden en op nog geen 10 minuten rijden van de Waddenzee. Hier kom je om te genieten van de rust en het buitenleven.

Het vakantiehuis is te reserveren voor maximaal 5 personen en 3 honden. De inrichting is simpel, maar van alle gemakken voorzien. Er is een slaapkamers met 2x een éénpersoonsbed en een slaapkamer met 3x een éénpersoonsbed.

De tuin is groot en goed onderhouden, maar niet helemaal omheind. Er is wel een hek naar de weg die afgesloten kan worden. Vanaf het huisje rijd je binnen 10 minuten naar het hondenstrand Lauwersmeer. Ook het losloopgebied in het Ballastplaatbos is 10 minuten rijden.

Vakantiehuisje Groningen
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje Vierhuizen
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje in Westerwolde

Dit prachtige vakantiehuis ligt in het door natuur omgeven dorp Westerwolde. Het heeft een eigen landgoed van 10.000m² met een privé meertje voor de deur. Er is airco en vloerverwarming. Ook is er een klein verwarmd buitenzwembadje.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 2 personen en 4 honden. Er is een tweepersoonsbed, kleine keuken en een badkamer met douche. Ontbijten doe je hier met vrij uitzicht over het landgoed. Dat is nog eens wakker worden!

Westerwolde ligt op een ideale locatie, vlakbij de grens naar Drenthe en Duitsland. Genoeg wandelplezier in de omgeving! Vanaf het landgoed kun je wandelen door het omliggende natuurgebied. Ook het prachtige losloopgebied in Muntendam mag niet ontbreken. Dit is 25 minuten rijden.

Natuurhuisje Westerwolde
Bron: Natuurhuisje
Natuurhuisje Westerwolde
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje in Zevenhuizen

Dit knusse vakantiehuis ligt op het erf van een woonboerderij. Met uitzicht op de weilanden waar paarden en de koeien staan te grazen. Zevenhuizen ligt op de grens van Drenthe. Ook Friesland is ongeveer 10 minuten rijden.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 4 personen en 3 honden.Er zijn 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. In de badkamer is een heerlijk tweepersoons bad en de douche apart. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien.

Vanaf het huisje rijd je binnen een half uurtje naar het prachtige Lauwersoog, waar ook een hondenstrand is in de zomer maanden. De stad Groningen is 25 minuten rijden. Daar vind je ook het losloopgebied in het Sterrebos.

Natuurhuisje Zevenhuizen
Bron: Natuurhuisje
Natuurhuisje Zevenhuizen Groningen
Bron: Natuurhuisje

Natuurhuisje in Schildwolde

Dit vakantiehuisje ligt op een prachtige locatie in Schildwolde, bij de eigenaren op het erf. Het heeft een ruim uitzicht over de weilanden en mogelijkheden om te beginnen aan een wandeling vanaf het huisje.

Het huisje is te reserveren voor maximaal 4 personen en 3 honden. De tuin is niet omheind. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2x een eenpersoonsbed. De keuken is ruim en van alle gemakken voorzien. Er is een badkamer met douche.

Vanaf het huisje grenst aan het natuurgebied ’t Roegwold. Hier vind je een losloopgebied wat leuk te combineren is met het Schildmeer, wat op 2 km afstand van het huisje ligt. De stad Groningen is een half uurtje rijden. Leuk om te combineren met het losloopgebied in het Ten Boersterbos wat op de route ligt.

Vakantiehuisje Schildwolde
Bron: Natuurhuisje
Vakantiehuisje Schildwolde Groningen
Natuurhuisje

Opzoek naar meer inspiratie voor jullie ideale vakantiehuisje in Groningen?

Neem dan eens een kijkje op √©√©n van onze andere pagina’s over Groningen. Natuurlijk zijn honden welkom! Hier vind je een overzicht met alle artikelen over overnachten in Groningen m√©t de hond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *